Nina Munch-Perrin

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nina Zilstorff Munch-Perrin
Født Nina Zilstorff Munch-Andersen
20. august 1975 (46 år)
København, Danmark
Mor Lone Zilstorff
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Danmarks Journalisthøjskole
Beskæftigelse Journalist
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Nina Zilstorff Munch-Perrin (født Nina Zilstorff Munch-Andersen, 20. august 1975 i København) er en dansk journalist, vært på TV Avisen og tidligere kommunikationsdirektør i Finans Danmark.

Munch-Perrin er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2001. Som nyuddannet blev hun chef for National Geographic Channel i Danmark. I 2004 kom hun til Dagbladet Børsen, hvor hun dækkede medie- og reklamemarkedet og senere lavede Børsen TV. Fra 2008 var hun finansvært på TV 2 News. I 2012 skiftede hun til DR Nyheder som erhvervskorrespondent på bl.a. TV Avisen.[1] I december 2015 blev hun kommunikationsdirektør i interesseorganisationen for bank, realkredit og kapitalforvaltning, Finans Danmark.[2] I september 2018 annoncerede DR, at Munch-Perrin skulle være vært på TV Avisen[3]. Hun præsenterede sin første udsendelse i december 2018.

Den 12. oktober 2017 udgav Munch-Perrin bogen Hvad man ikke dør af, en biografi om tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Nina Munch-Perrin er datter af afdøde journalist Lone Zilstorff.

Kilder[redigér | rediger kildetekst]


DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi