Spring til indhold

Not in Portland

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
"Not in Portland"
Lost-afsnit
Afsnitnr.Sæson 3
Afsnit 7
Instrueret afStephen Williams
Skrevet afCarlton Cuse & Jeff Pinkner
Produktionskode307
Opr. visningsdato7. februar 2007
Gæsteoptræden(er)
Kronologi
← Forrige
"I Do"
Næste →
"Flashes Before Your Eyes"

"Not In Portland" er syvende afsnit af tredje sæson af den amerikanske tv-serie Lost, og hele seriens 54. afsnit. Det er instrueret af Stephen Williams, og skrevet af Carlton Cuse og Jeff Pinkner. Det blev broadcasted første gang 7. februar 2007American Broadcasting Company. Nestor Carbonell, der spiller Richard Alpert, har sin første optræden i serien, og William Mapother vender tilbage i rollen som Ethan Rom. Det er desuden første gang i Lost, at flashbacknarrativet centrerer sig om en af The Others, navnlig Juliet Burke (Elizabeth Mitchell).

Flashbacks viser hvordan Juliet blev rekrutteret, og giver indblik i hvad der blev regnet for hendes lovende fertilitetsforskning. På øen hjælper hun Kate Austen (Evangeline Lilly) og James "Sawyer" Ford (Josh Holloway) med at flygte, alt imens Jack Shephard (Matthew Fox) forsøger at holde kontrol over sin saboterede operation af Benjamin Linus (Michael Emerson).

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

LostSpire
Denne artikel om tv-serien Lost er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.