Ole Jacobsen (radiovært)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ole Jacobsen
Født 1960Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Tv-værtRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Ole Jacobsen (født 1960 i Struer) er en dansk tv og radio-vært.

Efter at have læst musik i Ålborg, kom Ole Jacobsen til Nordisk Films interne reklameradio Radio AB.

I midten af 80'erne var han stationschef for The Voice, og blev siden den første speaker for TV 2's underholdningsprogram Lykkehjulet.

Ole Jacobsen arbejdede også på TV 2-programmet Eleva2ren, og kom i 1989 til DR, hvor han bl.a. lavede "Maskinen" og "Go' Morgen P3", inden han i 1997 kom på DR-Sporten.

Fra 2000 til 2012 var Ole Jacobsen morgenvært på DR P4 København, de sidste 5 år sammen med Charlotte Hagen Striib. Han har desuden været initiativtager til Løb med P4 København og har fra d. 1 januar 2012 været vært på det klassiske musikprogram på P4 "Har du hørt".

Fra 2012 og frem 2018 fortsatte han som eftermiddagsvært på P4 København, har siddet i P4's playlistudvalg og lavede bl.a weekend programmerne "Hit på Hit" og "P4 og de nye sange". Desuden fungerede han en årrække som filmanmelder på DR P4.

Fra 2016 og frem til 2018 har han desuden lavet programmet "Cocktail" på P8 Jazz.

Fra 1. januar 2019 er han ansvarlig for 2 programmer på DR's P5. Eftermiddagsprogrammet "Studie 5" og søndagsprogrammet "Hotellet"

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.