Oliver Sykes

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Oliver Sykes

Olisykes.jpg

Personlig information
Født 20. november 1986Rediger på Wikidata
AshfordRediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Sanger, modedesigner, model, tegneserieskaberRediger på Wikidata
Genre DeathcoreRediger på Wikidata
Eksterne henvisninger
Oliver Sykes' hjemmesideRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.
Oli Sykes på Reading Festival 2016.

Oliver "Oli" Scott Sykes (født 20. november 1986) er forsanger i Metalcore-bandet Bring Me The Horizon fra Sheffield, Yorkshire. Oliver Sykes havde en svær opvækst og var deprimeret. Det gjorde at han senere blev afhængig af stoffet kaldt Ketamin. Albumet Sempiternal som blev udgivet i 2013 handler om Oliver Sykes svære tider som ung men også som voksen. Oliver Sykes er ikke en misbruger mere. Han syger om hans misbrug og depression i hits som Can You Feel My Heart og Sleepwalking. Oliver Sykes. Fra en alder af 12 år har Sykes lidt af en form for natteforstyrrelser kendt som Sleep Paralysis, som er manglende evne til at bevæge sig under søvn. [15] Sykes blev vegetar i 2003 efter at have set en dokumentarfilm om dyremishandling online, "Da jeg så, hvordan dyrene tortureres på fabrikkens bedrifter, kunne jeg ikke retfærdiggøre at være en del af den grusomhed." Han fortsatte med at blive et af ansigterne for PETA og til sidst designede velgørenheds-T-shirts med sloganet "Meat Sucks" via hans Drop Dead tøjlinje. [16] Han blev senere en veganer i 2013. [17] Sykes er blevet citeret for at sige, at han er en ateist, med angivelse af "Jeg tror ikke på Gud. Jeg blev bedt om at tro på ham, da jeg var på et shitty sted. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor jeg havde brug for en gud eller i min Udtalelse, noget der ikke eksisterer. "[6] I et interview med Radio.com i 2013 udtalte han også:" Efter min mening tror jeg ikke at tro på Gud er en offerfri forbrydelse. Det er ikke, at jeg er Ret og alle andre er forkerte. Hvis det bare var mennesker, der troede på Gud, havde ingen effekt på verden, så var det ikke noget, så kan du tro på det, du vil have, hvis du vil have en imaginær ven, der bor i skyerne Fint. Men det er det faktum, at det har indflydelse på andre mennesker og andre ting, og hele verden er i uro hovedsagelig på grund af religion, i det mindste en massiv del af det. "[18] [19] Efter at have modtaget Album of the Year-prisen ved de første Alternative Press Music Awards i 2014 afslørede Sykes en historie om afhængighed og misbrug af lægemidlet Ketamine. Da han talte til publikum, sagde han: "Mit band ønskede at dræbe mig, mine forældre ønskede at dræbe mig, min fandbror ønskede at dræbe mig" og indrømmede også: "Jeg gik til rehabilitering i en måned, og du sendte mig tekster Og e-mails. Da jeg kom ud af det rehab, ønskede jeg ikke at skrige mere, jeg ville synge fra de fede hustage. "[20] Den 12. juli 2015 i Toscana, Italien, blev Sykes gift model og tatoverings kunstner Hannah Pixie Snowdon. [21] I 2016 meddelte Sykes at han og Snowdon havde adskilt. [22] Ifølge Rockfeed.net brugte Sykes sin kones Instagram-konto til at beskylde sin kone for at have en affære med en anden mand. [23] I stillinger, som Snowdon senere slettede ud, afslørede hun, at hun var blevet misbrugt af Sykes. [24]

StorbritannienStub
Denne biografi om en brite er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi