One Piece: Grand Adventure

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

One Piece: Grand Adventure er et videospil til Sony PlayStation 2 og Nintendo GameCube. I modsætning til andre One Piece videospil, er dette det eneste, der er udviklet specielt til USA. Gameplayet er præcis som One Piece: Grand Battle! Baseret på den populære anime og manga -serie. One Piece: Adventure indeholder flere figurer, niveauer og funktioner, hvoraf nogle var skåret ud af den amerikanske One Piece Grand Battle. Spillet blev også udgivet i Korea, Australien og i både Spanien, England og Danmark i Europa

Adventure mode[redigér | redigér wikikode]

Et af de nye funktioner i Grand Adventure er Adventure mode, som giver spilleren mulighed for at sejle gennem Grand Line og besøge forskellige øer fra One Piece-universet, der svarer til The Legend of Zelda: The Wind Waker (selvom i modsætning til The Wind Waker, vil du være i stand til at vælge bestemte "hotspots" og sejle den automatisk). På disse øer, vil figure deltage i kamp mod andre One Piece karakterer, som hvis besejrede kan tilslutte din figurs besætning, eller spille i forskellige mini-spil. I de kampe, får karaktererne experience points og kan gå levels op, hvor spilleren kan level op visse evner til karakteren (HP, angreb, forsvar, osv.).

Der er i alt 24 spilbare figurer. Der er i alt 51 støttekarakterer som spilleren kan vælge ud over deres spilbare karakter. Mens støttekaraktererne ikke er kontrollerbare, er de i stand til at hjælpe spilleren, når de kaldes ud. Der er seks typer af støtte tegn: Dash, Jump, Ride, Recovery, Gun, og Area. Hver type støtte karakter har sine egne fordele og ulemper i kamp. Hver karakter er tildelt støtte karakterer. Hver karakter har mindst én, men ingen af dem har mere end tre. I nogle spillemodes, kan spilleren vælge imellem støttekarakterer, er begrænset til dem, tildeles den specifikke karakter.

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Rolle Stemme
Luffy Bella Hudson
Robin Veronica Taylor
Nami Kerry Williams
Zolo Marc Diraison
Ace Frank Frankson
Sanji David Moo
Chopper Lisa Ortiz
Usopp Jason Anthony Griffith
Red-Haired Shanks Tom Souhrada
Zeff Robert O'Gorman
"Hawk-Eye" Mihawk Wayne Grayson
Smoker Chaser Scottie Ray
Tashigi Priscilla Everett
Nefeltari Vivi Karen Neill
Buggy the Clown David Wills
Captain Kuro Gary Mack
Don Krieg Marc Thompson
Saw-Tooth Arlong David Wills
Wapol Sean Schemmel
Bon Clay Kevin Kolack
Crocodile David Brimmer
Ohm Scottie Ray
Shura Dan Green
Satori Jimmy Zoppi
Gedatz ?
Eneru Wayne Grayson

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]