Paradise Hotel (Danmark, sæson 14)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Den 14. sæson af realityserien Paradise Hotel Danmark sendes fra den 27. februar 2018, og vises på TV3tirsdage, onsdage og torsdage.

 • Vært: Rikke Gøransson
 • Vindere: Lenny (500.000 kr.) og Tine (0 kr.)
 • Finalister: Isac (0 kr.) og Nadja (0 kr.)
 • Jury: Jonas, Trine, Elina, Tobias, Nicolaj, Fie og Mathias
 • Sæsonpræmiere: 27. februar 2018
 • Mr. Paradise: Mathias
 • Miss Paradise: Elina
 • Kendte gæster: Kevin Andreasen (Bro), Irina V. Babenko og Theo Jørgensen
 • Titelmelodi: Bro - Sydpå
 • Antal afsnit: 42
 • Antal deltagere: 20

Deltagere[redigér | redigér wikikode]

Navn Tjekket ind Tjekket ud Fra Grund til udtjekning
Lenny Pihl Christensen Ep 1 VINDER København
Tine Lykke Mathiesen Ep 5, 33 Ep 28, VINDER Stenstrup Ep: 28 Parceremoni (stemt ud af Isac Saabye til fordel for Elina Ea Dahl)1
Isac Saabye Ep 1, 27 Ep 24, Finalen Søborg Ep 24: Parceremoni (stemt ud af Tine Lykke Mathiesen til fordel for Frederik Valeur)
Nadja Hansen Ep 1 Finalen Sorø
Jonas Daniel Evaristi Sarovic, (Jury) Ep 1 Ep 41 København Stemt ud af Tine Lykke Mathiesen til fordel for Lenny Pihl Christensen
Trine Holdgaard Skjollander, (Jury) Ep 1 Ep 41 Aarhus Stemt ud ved afstemning blandt de øvrige deltagere
Elina Ea Dahl, (Jury) Ep 13 Ep 40 Svendborg Stemt ud af Tobias Biribakken efter at han selv var røget ud3
Tobias Biribakken, (Jury) Ep 16 Ep 40 Oslo Stemt ud ved afstemning blandt de øvrige deltagere
Nicolaj Kruse Olesen, (Jury) Ep 29 Ep 38 Give Parceremoni (stemt ud af Trine Holdgaard Skjollander til fordel for Tobias Biribakken)
Fie Maria Krügermejer, (Jury) Ep 9 Ep 36 Rødovre Parcermoni (stemt ud af Lenny Pihl Christensen til fordel for Nadja Hansen)
Cecillie Korsgaard Ep 25 Ep 35 Mørkhøj Klarede ikke sin mission med at skulle bluffe pigerne til at skulle sige det korrekte kodeord, for at komme med til pokerturnering
Mathias Hjorth Danielsen, (Jury) Ep 1 Ep 32 Odense Parcermoni (stemt ud af Lenny Pihl Christensen)2
Frederik Valeur Ep 21 Ep 27 København Stemt ud ved afstemning blandt de øvrige deltagere
Katrine Cecilie Hoffmann Ep 1 Ep 20 Kastrup Parceremoni (stemt ud af Tobias Biribakken til fordel for Tine Lykke Mathiesen)
Mads Christian Frandsen Ep 9 Ep 17 Frederiksberg Parceremoni (stemt ud af Fie Maria Krügermejer til fordel for Lenny Pihl Christensen)
Julie Lieberkind Ep 1 Ep 12 Greve Strand Parceremoni (stemt ud af Isac Saabye til fordel for Tine Lykke Mathiesen)
Cecilie Stampe Ep 1 Ep 11 Skive Stemt ud ved afstemning blandt de øvrige deltagere
Sean Bornkessel Ep 1 Ep 8 København Brød reglen om ikke at måtte have en kæreste hjemmefra
Rasmus Jensen Ep 1 Ep 4 Holsted Parceremoni (stemt ud af Julie Lieberkind til fordel for Lenny Pihl Christensen)
Fie Laursen Ep 1 Ep 3 Hillerød Stemt ud ved afstemning blandt de øvrige deltagere

1. Da Frederik Valeur røg ud blev han bedt om at vælge en pige der skulle starte en dødsrokade til den næste parceremoni. Han valgte Cecillie Korsgaard som ved parcermonien startede dødsrokaden. Pigerne skulle skiftevis kysse en pige på kinden og stjæle deres partner, sådan så de blev tvunget til at finde en ny. Da det kom til Nadja Hansen havde hun misforstået opgaven og troede at kysset var en god ting. Hun kyssede derfor sin bedste veninde Tine Lykke Mathiesen, som derfor blev tvunget til at stille sig ved den sidste pige Elina Ea Dahl. Det var nu op til Isac Saabye at vælge hvem der skulle forlade hotellet, og det blev Tine Lykke Mathiesen. Da Isac og Tine havde haft et turbulent forhold inde på hotellet, og Tine havde smidt Isac ud en gang før, var det oplagt at Isac traf den beslutning som han gjorde.

2. Lenny Pihl Christensen var af pigerne blevet valgt som hotellets største playboy. Med den titel fik han en magt, og han skulle overtale pigerne til at støtte ham, så han kunne frede sig med en pige til næste parcermoni. Da det lykkedes for ham, fik han magten og måtte frede sig, og skulle afsløre hvem det var til slut i næste parcermoni. Rikke Gøransson fortalte at hviss der stod en dreng bag pigen Lenny valgte at frede sig med ville denne ryge ud af Paradise Hotel. Hvis der derimod stod to drenge bag pigen Lenny valgte at frede sig med ville det være op til pigen at vælge hvem der skulle forlade hotellet. Da alle drengene havde valgt partner afslørede Lenny Pihl Christensen at han havde valgt at frede sig med Trine Holdgaard Skjollander og dermed skulle Mathias Hjorth Danielsen forlade Paradise Hotel.

3. Lenny Pihl Christensen var af hotellets deltagere blevet valgt som kejser af Paradise Hotel. Han skulle vælge 3 slavere og 4 støttere i hans nye kejserrige. De 4 støttere blev Isac Saabye, Jonas Daniel Evaristi Sarovic, Nadja Hansen og Tine Lykke Mathiesen. De 3 slavere blev Trine Holdgaard Skjollander, Elina Ea Dahl og Tobias Biribakken. Slaverne fik til opgave at starte et slaveoprør mod den nyudnævnte kejser Lenny. Opgaven gik ud på at få kejserens støtter til at forråde kejseren og støtte slaveoprøret. Kun Isac Saabye forrådte kejseren, og blev automatisk en del af slaverne. Derefter skulle der vælges en fra slavegruppen og en fra kejsernes støtter til at skulle i gladiatorkamp. De blev fra slaverne Tobias Biribakken og fra støtterne Nadja Hansen. Gladitorkampen gik ud på at få mindst stemmer fra de andre deltagere. Den der fik flest stemmer skulle forlade hotellet og måtte samtidigt tage en fra det modsatte køn med i faldet. Da Tobias Biribakken fik flest stemmer skulle han forlade Paradise Hotel, og han valgte derefter at tage Elina Ea Dahl med i faldet.

Referencer[redigér | redigér wikikode]