Pedro López

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Der mangler kildehenvisninger i denne artikel.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.
Question book-4.svg
Pedro López
Fødselsnavn: Pedro Alonso López
Alias: The monster of the Andes
Fødselsdato: 8. oktober, 1948
Fødested: Santa Isabel, Tolima, Colombia
Straf: 16 år (Ecuador); løsladt efter 14 år; Bundet til et hospital (Colombia); Løsladt efter 3 år
Mord
Antal ofre: 110-300+
Periode: 1969-1980
Lande: Colombia,
Ecuador,
Peru
Arresteret: 1980

Pedro Alonso López (født 8. oktober 1948 i Santa Isabel, Colombia) har været en af verdens mest aktive seriemordere og har tilstået at have dræbt mere end 300 unge piger (9-12 år gamle). Derfor har han fået det kendte tilnavn Monsteret fra Andesbjergene (The Monster of the Andes)

Biografi[redigér | redigér wikikode]

Opvækst[redigér | redigér wikikode]

Pedro blev født i starten af en borgerkrig, der gennem hans første 10 år tog mere end 200.000 menneskeliv. Pedro blev opfostret af en meget fattig prostitueret mor. Han var den 7. af en børneflok på 13, og Pedro og hans søskende blev ofte slået hårdt. Som bare 8-årig fandt Pedros mor ham gramse og seksuelt misbehandle hans søster. Han blev sparket ud, og blev beordret på aldrig at komme tilbage. Efter 2 dage på gaden, blev han fundet af en mand, som tilbød ham mad og et sted og sove. Hans eneste udvej var at svare "ja". Men i stedet for at blive taget til et sted og sove og få noget mad, blev han smidt ind i en forladt bygning, hvor han blev mishandlet flere gange. Efter den barske behandling blev Pedro igen smidt ud på gaden. Efter hans oplevelser med manden, blev Pedro bange for fremmede. Han boede på gaden, og turde kun færdes om natten, hvor han ledte efter mad i skraldespande og lossepladser. Efter at have boet på gaden et år, rejste han til Colombias hovedstad Bogota, hvor han tiggede om mad. Her blev han fundet af et amerikansk ægtepar, som han boede hos et stykke tid. Selvom det gik godt, blev han sendt på børnehjem. Her fik han det godt, og han var ikke længere bange.

Ungdom[redigér | redigér wikikode]

Efter at have været på børnehjem i et par år, blev han som 12-årig (1963) voldsomt voldtaget af en mandlig lærer. Alle hans dårlige minder kom op igen. Han stjal nogle penge og løb væk fra børnehjemmet. Han stak af til Colombias gader, hvor han endnu en gang levede af at tigge.