Peter Krog

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgAutobiografi
(Dele af) denne artikel er eller antages at være en selvbiografi. Det er imod Wikipedias normer og betyder, at artiklen helt eller delvis bør omskrives af en uafhængig person eller slettes. I mellemtiden anbefaler vi læserne at tage dette med i betragtning under læsningen.
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

Peter Krog (født den 3. november 1950 i Husum ved København) er tidligere redaktør og journalist. Han blev først bankuddannet i Kjøbenhavns Handelsbank A/S (1971) og derefter læreruddannet ved Københavns Dag- og Aftenseminarium (1979). Fra 1977 til 1993 arbejdede han som freelance musikjournalist ved Danmarks Radio med radio og tv. Sideløbende har han været skrivende journalist i Undervisningsministeriet og på science centret Experimentarium i Hellerup. Peter Krog er forfatter og medforfatter til bøger fra Kommunernes Landsforening, Gyldendal og Munksgaard om rytmisk musik, Malta, skoleledelse og caribisk engelsk. Fra 1994 var Peter Krog viceskoledirektør i Herlev Kommune, konsulent i Kommunernes Landsforenings Konsulentvirksomhed for Økonomi og Ledelse, Børne- og sundhedschef i Stenløse Kommune samt chef for skole og dagtilbud i Solrød Kommune. Peter Krog producerede mange radioprogrammer om jazz og caribisk musik (verdensmusik) og har boet i over 6 år i Grækenland.