Pokémon: Twilight Wings

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Pokémon: Twilight Wings
International Pokémon logo.svg
Information
Originaltitel Poketto Monsutā Hakumei no Tsubasa
Skrevet af Sou Kinoshita
Sprog Japansk, engelsk
Sæsoner og afsnit
Antal sæsoner 1
Antal afsnit 7
Produktion
Produktionsselskab Studio Colorido
Produktionsland Japan
Instruktør Shingo Yamashita
Udsendt
Først sendt 15. januar, 2020

Pokémon: Twilight Wings (ポケットモンスター 薄明の翼, Poketto Monsutā Hakumei no Tsubasa) er en japansk net-animeserie produceret af Studio Colorido og som udgives på YouTube af The Pokémon Company. Serien tager inspiration fra Pokémon Sword og Shield-spillene, men som ikke er en del af TV-serien ligesom de forrige serier, Pokémon Origins og Pokémon Generations. Det er annonceret, at serien vil bestå af 7 afsnit à 5 minutter. Det første afsnit blev udgivet den 15. januar, 2020, og flere afsnit blev løbende udgivet månedligt. Serien blev annonceret i december 2019.

I maj 2020 blev det annonceret at det femte afsnit ville blive udskudt til den 5. juni grundet Coronaviruspandemien i 2019-2020.[1]

Afsnit[redigér | redigér wikikode]

# Titel Japansk visning
1 "Tegami"‏‏ 'Brevet' (手紙) 15. januar, 2020
Drengen John, der er hospitalsindlagt i Galar-regionen og fan af Pokémonmesteren Leon, skriver et brew til Formand Rose, som bestyrer Galars Pokémonliga. 
2 "Shugyō"‏‏ 'Træning' (修行) 18. februar, 2020
Dette afsnit følger Styrkecenter-lederen Bea i hendes træning, som hun forbereder sig på en omkamp mod Pokémonmesteren Leon. 
3 "Partner"‏‏ 'Makker'  17. marts, 2020
Hops beundring af Leon og hans Charizard får hans Wooloo til at føle sig ligegyldig. Wooloo stikker af og Hop følger efter for at finde sin ven. 
4 "Evening Waves"‏‏ 'Aftenbølger'  17. april, 2020
Styrkecenter-lederen Nessa, som specialiserer sig i vand-Pokémon, reflekterer over sine bedrifter, efter hun tabte en dyst mod Milo. 


Referencer[redigér | redigér wikikode]