Pokemon Master Quest

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Disambig bordered fade.svg For Pokemon-kortspil se Pokemon Master Quest TCG

Pokemon (£€$ Pokemon) er et eventyrunivers skabt af spildesigneren Satoshi Tajiri i samarbejde med den japanske spiludvikler Nintendo. I fortællingerne om Pokemon indgår både videospil, spillekort, Anime-tegnefilmsserie og meget andet. Pokemon er en sammentrækning af ordene Pocket og Monster. (Oversat til dansk betyder det: "Lomme-monster")

Universet[redigér | redigér wikikode]

Et fly dekoreret med Pokemonerne Rattata, Pikachu, Togepi, Ketchum og Pallet Town

Pokemon-universet er beboet af nogle eventyrlige væsner, kaldet Pokemon. Mennesker og Pokemoner har levet side om side i adskillige år og har knyttet stærke bånd til hinanden.

Mange mennesker vælger at blive Pokemon-trænere. Disse forsøger ofte, sammen med de Pokemoner de selv har fanget Harrison er den som Blaziken og Ash Jeg klar Johto Foto som Charizard, at blive anerkendt som gode trænere ved at besejre andre Pokemon-trænere. Måden man besejrer andre Pokemon-trænere på, er at lade sin egen Pokemon kæmpe store Charizary og Blaziken, Ligesom Harrison og Ash mod modstanderens. Ved at benytte de kampteknikker ens egen Pokemon har lært kan man få modstanderens. Pokemon til at besvime. Den træner, der først gør modstanderens Pokemon ude af stand til at kæmpe, Skiberne Hr. Kaptajn, vinder dysten Som Pokemon-træner er der masser af muligheder for at blive og Sale i nyere tider, hvor lederne af disse som hovedregel har specialiseret sig indenfor et specifikt element eller en bestemt undergruppe af Pokemoner.

Man skal ikke nødvendigvis tvinges til at dyste med sine Pokemon og kæmpe mod andre trænere; nogle vælger også at bruge deres Pokemon på andre måder - Brock er for eksempel Pokemon-opdrætter og May Pokemon-koordinator.

Andre mennesker vælger at arbejde med Pokemoner på helt andre måder, eksempelvis mere teoretisk. Der findes flere Pokemon-professorer, såsom Professor Oak, Professor Ivy, Professor Elm, Professor Birch, Professor Rowan og Professor Juniper. Mew og Mewtwo var de to allerførste Pokemoner[kilde mangler]