Profil Rejser

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Profil Rejser er et danskejet rejsebureau, etableret i 1982, som tilbyder rejser til det meste af verden. Oprindeligt producerede forretningen rejser til grossistsalg, men i dag er den primære indtægtskilde salg af rejser til private kunder. Profil Rejser består af en række specialafdelinger, som beskæftiger sig med hver deres fagområde: Private ferierejser, krydstogter, golf, sport, gruppe- og skolerejser.

Travel House Gruppen, som også rummer Travel House Professional og Bella Vista Travel, overtog Profil Rejser fra den tidligere ejer og stifter Jahn Schapiro i 2009 og ejer i dag 100% af virksomheden. Profil Rejser beskæftiger ca. 70 ansatte og har hovedkontor på Frederiksberg i København, og filialer i henholdsvis Odense, Silkeborg og Horsens. Profil Rejser er ni gange kåret som "Danmarks bedste Rejsearrangør" ved Danish Travel Awards.

Profil Rejser

Noter[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Profil Rejsers hjemmeside

Om Danish Travel Award