Quake II

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Quake II
Del af Quake-serien
Generelle oplysninger
Udvikler id Software
Udgiver Activision Publishing, Inc.
Designer Kevin Cloud
Komponist Sascha Dikiciyan
Distributør Activision
Hyperion Entertainment
Virgin Interactive
Activision Blizzard/Valve Corporation
Motor id Tech 2
Platforme Amiga
Macintosh
Nintendo 64
Linux
Windows
PlayStation
Xbox 360
Medier 1x CD-Rom
Aldersgrænse ESRB: M (Mature)
OFLC: MA 15+
Websted Hjemmeside

Quake II er et computerspil i Quake-serien og efterfølgeren til Quake. I Quake II havde id Software helt droppet historien fra det første Quake. Man var nu en rummarineinfanterist, der kæmpede imod væsner kaldet "Stroggs". Man var den eneste overlevende fra styrtet af et rumskib, hvis besætning havde til opgave at dræbe Stroggenes leder og slukke deres planets forsvarssystem.

Quake 2 blev udgivet i 1997 af id software, et programm'r team med John Carmack i spidsen. Disse kendtes saerdeles godt i spil kredse da de aarene forinden havde udgivet klassikeren DOOM.

Du kan laese mere om quake 2 i dag paa den officielle id software side eller et af nedenstaaende links:

http://q2.rlogin.dk

http://quake2.com

Selve spillet quake 2 var banebrydende indenfor fps genren, og utallige spil har sidenhen vaeret baseret paa den revolutionerende quake 2 engine som var helt ny da den kom frem, heraf Unreal, Half-life mf.

Utroligt hoejt action tempo, moerke quake kaeldre kendetegner quake-genren af fps spil.

De spilles oftes online og til store lan partys hvor det altid er den nyeste quake version der spilles. Men de gamle kendere haenger stadig ved de gamle versioner, som de siger er de bedste, gaar rygterne.

Doom, Quake 2 osv. har stadig en utrolig stor fan skare online af spillere, netop pga det var saa revolutionerende et spil da det kom ud.


computerspil Stub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.