Rådhustorvet (Sønderborg)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Rådhustorvet er en central plads i Sønderborg. Den har navn efter byens rådhus, som har ligget på denne plads siden 1500-tallet. Det nuværende rådhus er dog fra 1933.

Fra torvet udgår gaderne Perlegade i nordlig retning, Østergade i østlig retning, Æblegade i vestlig retning, samt Store Rådhusgade og Lille Rådhusgade, på hver sin side af rådhuset, i sydlig retning.

Se også[redigér | redigér wikikode]

TrafikStub
Denne trafikartikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Gnome-dev-camera.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.
Se nærmere om hvordan

Du kan hjælpe ved at uploade et eller flere af dine billeder til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det/dem i artiklen.

Har du ikke selv taget et billede, kan du søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på fx på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool. Værktøjet er på engelsk, men du skal blot klikke på linket og derefter på knappen "Do it!". Du kan ændre antallet af viste eksempler ved at rette "5" til fx "25" hvis du ikke fandt et godt billede. Du skal være opmærksom på, at fair use ikke er tilladt på den danske Wikipedia. Er du i tvivl kan du spørge en administrator om hjælp.

Kan du ikke finde nogle frie billeder, kan du prøve at spørge ejeren af ikke-frie billeder, om de vil donere et billede. Du kan finde eksempler på forespørgsel her.

Koordinater: 54°54′32.53″N 9°47′20.59″Ø / 54.9090361°N 9.7890528°Ø / 54.9090361; 9.7890528