RGS Nordic

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
RGS Nordic
RGS NORDIC LOGO 1 green web.jpg
Virksomhedsinformation
Selskabsform Aktieselskab
Branche Jord, Vand og Genbrug
Grundlagt 1990
Hovedsæde Selinevej 4, København
Danmark Danmark
Virksom i
Danmark, Sverige, Norge og UK
Nøglepersoner Adm.Dir. Flemming Bendt
Organisation
Antal ansatte
250+ [1]
Moderselskab DSV
Eksterne henvisninger
www.rgsnordic.com

RGS Nordic A/S er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med behandling af forurenet jord, bygge- og anlægsaffald, industrispildevand og genanvendelse af det behandlede affald. Virksomheden er startet op i Danmark, men er sidenhen vokset og har nu aktiver i Sverige, Norge og Storbritannien.[1]

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1990 under det tidligere firmanavn RGS 90 (Råstof og Genvandelse Selskabet af 1990 A/S.)

RGS Nordic driver i dag mere end 35 modtage- og behandlingsanlæg i Danmark og Sverige, hvor de renser jord og oparbejder bygge- og anlægsaffald.[2] Hertil driver virksomheden også Nordens største kommercielle behandlingsanlæg til genanvendelse af olie og biologisk rensning af industrispildevand. Anlægget er placeret i Stigsnæs Industripark med et supplerende modtage- og behandlingsanlæg i Mongstad, Norge.

Firmaets ejere var førhen Renhold A/S, CAPMAN og I/S Amagerforbrænding, men i 2006 blev virksomheden opkøbt af DSV Miljø A/S, som fortsat er ejer af virksomheden i dag.[3]


Referencer[redigér | redigér wikikode]