Racer i Mass Effect Universet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at dette emne er for snævert til at kunne bære en artikel i sig selv. Artiklen bør snarest sammenskrives med en anden artikel eller slettes. Hvis du er uenig i denne vurdering, bør du snarest sandsynliggøre på diskussionssiden, at emnet berettiger en hel artikel.

Denne artikel handler om alle de fiktive racer der optræder i Mass Effect universet. De forskellige racer kommer fra novellerne Mass Effect: Revalation, Mass Effect: Ascension og fra videospillende Mass Effect, Mass Effect Galaxy og Mass Effect 2.

Citadel Racerne[redigér | redigér wikikode]

Den store rumstation Citadellet, fungere som hjem for det ledende råd for Mælkevejen. Af de massevis af racer i galaksen, anerkender hovedparten Citadellets og det ledende råds autoritet. Rådets opgaver består i at regulere handel og i at holde freden imellem Citadel racerne. Alle racerne har selv deres egne uafhængige regeringer, og Rådet blander sig generelt ikke medmindre det har betydning for hele galaksen.

Citadel Rådet består af de tre mest indflydelsesrige racer i galaksen: Asari, Salarians og Turians. Asari og Salarians var de to racer der grundlage Rådet, og Turians er den seneste race der har opnået en plads i Rådet. Alt efter de valg spilleren har gjort i slutningen af Mass Effect, vil menneskeheden enten få tildelt en plads, eller rådet vil blive genskabt af Alliancen med en plads til menneskeheden.