Randi Noyes

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Randi Noyes
Født 3. maj 1947 (72 år)
RørosRediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse ForfatterRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Randi Bråten Noyes (født 3. maj 1947) er en norsk coach, forfatter, konsulent og foredragsholder.

Noyes er grundlægger af Leadership International Inc, som er et konsulentfirma indenfor selvledelse. Efter endt videregående uddannelse flyttede hun til USA, hvor hun var grundlægger og leder af Scandinavia Inc, som blev en succesrig distributør af sportstøj. I begyndelsen af 1980'erne valgte hun at arbejde på fuld tid med selvledelse og teambuilding, hvorefter hun grundlagde Business Presentation Inc, et konsulentfirma indenfor ledelse.

Hun er mest kendt for udgivelsen af bogen "Kunsten at lede sig selv – Få gennemslagskraft med din emotionelle intelligens". Bogen fik den prestigefyldte sølvpris for årets bog (Book of the Year Award) i kategorien “business” i USA i 2001. Bogen blev oversat til dansk i 2006 fra Akademisk Forlag under titlen: Kunsten at lede sig selv, Ny indsigt – bedre gennemslagskraft.

ForfatterStub
Denne norske forfatterbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi