Rasmus Skifter Andersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  


Rasmus Skifter Andersen (født 4. april 1997 i Silkeborg).

Erhverv: Undervejs med en "EUX - automatikteknikker med speciale inden for vind".

Kajakpolospiller for Silkeborgs ligadivisionshold.

Rasmus har også repræsenteret flere af Danmarks ungdomslandshold, senest har han spillet for u21-landsholdet, hvor Rasmus har været med til blandt andet VM 2016 i Sicilien, EM 2017 i St. Omer og senest VM 2018 i Welland, Canada.

Rasmus har også repræsenterett Danmarks u18 landshold, som han formåede at komme på i en alder af blot 14 år.

Rasmus har også været træner, hvor han har trænet de yngre Silkeborgdrenge, men han har også trænet i landsholdregi, hvor han tidligere har trænet Danmarks u16 drengelandshold.

Om sommeren træner Rasmus flittigt på åen, mens han i vinterperioden lægger sig energi indendørs i styrkelokaler og svømmehaller.

Han har spillet for Silkeborgs sønner siden sæsonen 2016. Det er blevet til i alt tre finalepladser til danmarksmesterskaberne, hvor det både i 2017 og 2018 er blevet til guldmedaljer.

DanmarkStub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi