René Rasmussen (håndboldspiller)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
René Rasmussen
Personlig information
Fulde navn René Toft Brølling Rasmussen
Født 29. august 1989 (34 år)
Højde 176 cm
Vægt 80 kg
Klubinformation
Positioner Højre Fløj
Nuværende klub Skjern Håndbold
Trøjenummer 21
Tidligere klubber Rækker Mølle KFUM

Portal:Håndbold

René Toft Brølling Rasmussen (født 29. august 1989) er en dansk håndboldspiller, der spiller for Skjern Håndbold.[1] Hans tvillingebror Jørgen Rasmussen er også håndboldspiller. Réne Rasmussen er venstrehåndet og spiller højre fløj.[1]

Rasmussen kommer fra den lille by Rækker Mølle.[1] Her spillede han håndbold i den lokale KFUM-klub i ungdomsårene. Som førsteårsseniorspiller skiftede han til Skjern Håndbold sammen med sin bror for at spille for Håndboldliga-holdet.

Rasmussen har spillet 15 Y-landskampe og 18 U-landskampe, og han har været med til at vinde både VM-guld og -sølv, senest sølv til U-VM, hvor han var en vigtig del af holdet, idet han var den eneste udtagne højrefløj. I 2018 blev han udtaget til A-landsholdet til Golden League-stævnet i april i Norge.[1]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ a b c d Jensen, Søren Nørgaard (19. marts 2018). "Stolt René Rasmussen: Landsholdet har altid været en drengedrøm". Jyske Vestkysten. Hentet 26. marts 2018.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

HåndboldSpire
Denne biografi om en dansk håndboldspiller er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi