S, P eller K

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

S, P eller K er en en form for leg, der typisk spilles af unge. Nogen leger med s k ø og ø er hvor der er 3 personer og så skal man placere dem på: ned til hajerne eller en ø og en med hjem

Spillet skal spilles af mindst 2 personer, men spilles typisk af flere og af begge køn. Der spørges i rundkreds og den der sidst er blevet spurgt, spørger videre.

S, P eller K er en videreudvikling af Sandhed eller Konsekvens hvor der er en tredje mulighed for andre, nemlig Procent.

Sandhed[redigér | redigér wikikode]

Ved at vælge sandhed, skal man svare oprigtigt på et spørgsmål stillet af de øvrige spillere Personen der lige er blevet spurgt, må så spørge den næste efter at have udført "opgaven". Man skal svare.

Konsekvens[redigér | redigér wikikode]

Ved at vælge konsekvens bliver man stillet 3 forskellige opgaver/udfordringer af den sidste udsatte S, P eller K deltager. Man skal svare inden man spørger en anden elles får man en meget større konsekvens man skal gøre

Procent[redigér | redigér wikikode]

Procent vælges typisk af deltagere der mest er med som betragtere, og må betegnes som den nemme udvej. Her adspørges spilleren om sin kærlighed til en, af de øvrige fastsat, person.

Andre bogstaver[redigér | redigér wikikode]

Der er mange der tager flere bogstaver med, så det nærmest bliver en alfabet-leg. En af de populære nyt tiltag er J, som betyder joker. Joker gør, at den som spørger, selv må vælge om personen vil give et sandheds-spørgsmål, en konsekvens, eller andet som er med i legen.

Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.