Samus Aran

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Samus Aran
New York Comic Con 2016 - Samus (29599246513).jpg
Information
Første gang set Metroid 1986
Skabt af Makoto Kano
Spillet af Jennifer Hale, Jessica Martin, Vanessa Marshall, Ai Kobayashi, Alésia Glidewell Rediger på Wikidata
Kaldenavn Sam, Sammy, Lady
Køn Hun
Race Menneske
Arbejde Dusørjæger
Familie Rodney Aran (far), Virginia Aran (mor) Adam Malkovich (papfar), Gray Voice (papfar)
Kæreste Kevin Keene (vises kun på Captain N: The Game Master tegneserie)
Børn Baby Metroid (adopter)
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Samus Aran var en fiktiv dusørjæger figur i Metroid. Samus var den første superheltinde i Nintendo. Hun sås først i 1986 i Metroid. Hun vises også i Super Smash Bros..

Karakter[redigér | redigér wikikode]

Samus var en gul hår dusørjæger kvinde som reder mange andre planeter og rummet. Hun blev skabt af Makoto Kano, og designet af Hiroji Kiyotake. I 1985, Yoshio Sakamoto fik en god ide om hvordan superhelt skulle se ud. Yoshio sagde "Hey vil det ikke være cool hvis det viser en kvinde i slutning". Og det var alle arbejder meget enige med. Samus billed er baseret på Sigourney Weaver fra Alien og skuespillerinden Kim Basinger fra My Stepmother is an Alien.

Power Suit[redigér | redigér wikikode]

Samus Aran har en metaldragt der kaldes Powersuit, på dansk betyder "magtdragt". Powersuit er en høj, orange dragt som har en cannon arm ved det højre side. Samus powersuit er 1,91 cm. høj, og vægten vejer 198 kilo. Der er mange forskellige powersuits i Metroid.

Baggrund[redigér | redigér wikikode]

Samus Aran var datter til Rodney Aran og Virginia Aran. Samus var tidligere interesseret at have mange venner, en dag mødte hun Ridley som hun spurgte om han ville være hendes ven. Da Samus spurgte Ridley om han vil være min ven, skulle han lige til at græde. Efter han græd prøver han at dræbe hende. Da hendes forældre så det, nåede de at redde hende men uheldigvis blev de dræbt. Til sidst må Gray Voice hjælpe hende.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
BiografiSpire
Denne biografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.