Satisfactory

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Satisfactory
Generelle oplysninger
Udvikler Coffee Stain Studios
Udgiver Coffee Stain Publishing
Distributør Steam
Humble Store
Epic Games Store Rediger på Wikidata
Motor Unreal Engine 4
Udgivet Tidlig adgang 19. Marts 2019
Genre Sandbox
Spiltype Single-player, Multiplayer
Platforme Microsoft Windows
Eksterne links
Satisfactorys hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Satisfactory er et tidlig-adgang spil af den svenske videospilsudvikler Coffee Stain Studios. Det er et 3D first-person open world-spil, som handler om at udforske verden og bygge en fabrik. I spillet er det en stor fordel at automatisere sin produktion af materialer i stedet for at bygge alt selv. Spillet blev udgivet i tidlig adgang den 19. Marts 2019.

Spillet er meget inspireret af et andet computerspil kaldet Factorio og har det samme koncept. Man arbejder for et firma kaldet FICSIT, og man er blevet sendt ned på en fremmed planet for at udvinde og udnytte planetens ressourcer. Satisfactory er ikke procedurally-generated (som betyder at den verden man spiller i er genereret af en computer, og at ikke to verdener er ens)

Spillet kan købes på Epic Games Store og Steam.

Omsætning[redigér | rediger kildetekst]

Indenfor tre måneder efter udgivelsen af tidlig-adgang, var der solgt over 500.000 kopier.[1] I juli 2020, var der solgt mere end 1,3 millioner kopier.[2] På baggrund af data indsamlet af Simon Carless i midt 2021, har Satisfactory haft en indtjening på 11,5 million amerikanske dollars, hvilket oversteg det beløb Epic Games havde sikret som minimumsudbetaling til Coffee Stain.[3]

computerspilSpire
Denne computerspilsrelaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
  1. ^ Bailey, Dustin (7. juni 2019). "Epic exclusive Satisfactory has sold 500,000 copies in under three months". PCGamesN. Hentet 7. juni 2019.
  2. ^ MacGregor, Jody (5. juli 2020). "Here's how many copies Satisfactory has sold on Steam and Epic". PC Gamer. Hentet 5. juli 2020.
  3. ^ Chalk, Andy (5. august 2021). "Only one of Epic's 'first wave' of exclusives made money, and it wasn't Metro". PC Gamer. Hentet 5. august 2021.