Seckin Cem

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Seckin Cem (født i december 1977 i Middelfart i Danmark) er dansk kantinemedarbejder, tidligere restaurantchef og og var deltager i Robinson Ekspeditionen 2005 og Robinson Ekspeditionen 2007. I 2005, var han en af de mest bemærkelsesværdige deltagere, da han sammen med holdkammeraten Ivan Larsen var den eneste, fra sit eget hold, der formåede at vinde Robinson-dyster i ekspeditionen.

Robinson Ekspeditionen[redigér | redigér wikikode]

Robinson Ekspeditionen 2005[redigér | redigér wikikode]

I Robinson Ekspeditionen 2005 hvor et Københavnerhold kæmpede mod et Jydehold, med ham som deltager på Københavnerholdet, lykkes det ham som den første og eneste fra sit eget hold i starten af ekspeditionen at sikre sig en plads halvvejs i spillet, ved at vinde en 1-mod-1 duel mod en af Jydeholdets drenge i en styrkeprøve. Herefter blev han ført til "Vinderøen", som den første beboer, hvor han sammen med andre tilkomne duelvindere befandt sig fredet indtil sammenlægningen af ekspeditionens to hold cirka midtvejs i programmet. Alle taberne af duelen røg ud. På den nye ø fik hun en hytte med hængekøje, service, spejl, kam, barbergrej, shampoo, bøger, spillekort, masser af mad, cognac og cigaretter. Inge Københavnerne formåede at præstere samme ydeevne som Cem, og han forblev derfor alene med de konstant tilkommende jyder.

Efter de resterende Københavnerne, der endu ikke var røget ud i en duel tabte mod jyderne i "The Final Battle", var der i sammenlægningen hele 8 jyder mod Seckin og hans eneste holdkammerart Ivan Larsen, der var blevet valgt af Københavner-deltageren Nis Staack, til at fortsætte ekspeditionen.

Seckin klarede sig igennem det første øråd efter sammenlægningen, da muskelbundtet Henrik Fuglsang fra modstanderholdet, bad de andre om at stemme ham ud, da han havde tabt en styrkeprøve til Ivan i Robinson-dysten, og erkendte at han havde mødt sin overmand og ikke længere kunne gøre gav af sine psykiske kræfter. Men i det næste øråd efter omkring 40 dage, hvor han havde tabt i alt 10 kilo, fik han en stemme af alle deltagerene undtagen Ivan, der også var blevet fredet denne gang. Han røg ud og opnåede en 8. plads, men skabte sig hjemme i Danmark et rigtig godt vendskab med Ivan.

Robinson Ekspeditionen 2007[redigér | redigér wikikode]

I 2007 gik det knap så godt da han kun kom på 14. pladsen ud af 20 deltagere. I den ekspedition havde han en meget lille alliance med hans tidligere Robinson-kammerater fra 2005, Pia Soldthved Larsen og Ivan, og single-deltageren Naeem Sundoo fra 1999, som han ikke kunne bruge til noget. I denne ekspeditionen kæmpede han sammen med tidligere Robinson-deltagere på et ”Veteran-hold” og var mod ”Et Paradiso-hold”, der bestod af tidligere deltagere fra Reality-programmet Paradise Hotel. I den første Robinson-dyst tabte holdet på grund af Seckin (der var balancemæssigt udfordret på grund af at have drukket sin personlige genstand, der var en cognac-flaske) i en balanceduel, mod Paradise-vinderen Camilla Sys Tygesen. Alle fik set sig syre på Seckin, og han mistede sig alle tillid. Kort tid efter blev Seckins alliance-trekløver brudt da hans allierede Pia, efter en længere periode med mobning af holdets 3 eneste piger Duddie Staarck (finalist i 2004) Malene Hasselblad (vinder af 2001) og hendes tidligere overmandsrival Michelle Strøyer som hun også deltog sammen med i 2005 blev stemt ud i deres andet øråd.

Dagen efter, hvor Veteranerne tabte en kappestrid, besluttede værten Jakob Kjeldbjerg, at teste og træne holdene i sammenhold. Alle deltagerene blev udsat for et kæde-eksperiment hvor 2 par skulle hænge sammen i en 1 meter kæde, i et døgn. Da drengene kom tilbage til lejren skar Seckins anden allierede Naeem Sundoo sig fri med begrundelsen at det var ydmygende og mindede ham om hans tid i fængsel. Seckin var solidariserer med med Naeem og skrar sig ligeledes fri. Sammenholdet blev mere ustabilt, da kædegruppen valgte kun at lave mad til dem selv, eftersom Seckin og Naeem havde sviget gruppen. Inden Robinson-dysten gik i gang fortalte Kjeldberg at de to rebeller automatisk ville ryge i øråd. Veteranerne vandt kampen, mens de 2 måtte deltage i Paradisoerne øråd efter en kæmpe skideballe af Kjeldbjerg. Det gjorde det nemt for Paradisoerne at stemme nogen hjem. Seckin ønskede ikke længere at deltage i ekspeditionen og han bad dem om at ligge deres stemme på ham.

Privatliv[redigér | redigér wikikode]

Seckin er født og opvokset i MiddelfartFyn, sammen med sine 3 ældre søskende og tyrkiske forældre. Nuværende er han skilt og bor sammen med sin 4-årige søn Cem i Valby.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]