Signe (roman)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Disambig bordered fade.svg For alternative betydninger, se Signe (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Signe)

Signe er en roman fra 2006, skrevet af Milou Sanders.

Forlag: Branner og Korch.

Bogen handler om en pige, som hedder Signe. Hun er en 14 årig pige. Signe er en flot brunhåret pige. Hun er selv glad for sit udseende. Signe går til ballet og funk. Hun er en af de bedste til dans på hendes hold. Signe drømmer om at blive model eller professionel danser. Hun har en lillebror, som hedder Jeppe. De har et godt forhold til hinanden, men Signe kan blive meget træt af ham. Hun har også en mor og en far. Signes far er musiker, og er derfor tit på turne. Moren går på seminariet, og arbejder sammen med en mand ved navn Alex. Imens Signes far er på turne ser Signe hendes mor sammen med Alex. Signe føler at hendes mor og Alex har noget sammen, men Signes mor nægter det. Signe og hendes mor har et meget strængt forhold til hinanden og de skændes meget.

Signes bedste veninde hedder Alberte. De går i klasse sammen og de kan godt lide at holde te hygge sammen. I deres klasse går der en dreng, som hedder Jens. Signe er vild med Jens, og vil måske gerne komme sammen med ham. Der var snart skolebal. Signes klasse diskuterede om hvordan de skulle finde ud af hvem der skulle følges.