Siren Blood Curse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer mangler kildehenvisninger i teksten
Denne artikel har en liste med kilder, en litteraturliste eller eksterne henvisninger, men informationerne i artiklen er ikke underbygget, fordi kildehenvisninger ikke er indsat i teksten. Du kan hjælpe ved at indføre præcise kildehenvisninger på passende steder.
Text document with red question mark.svg
Siren: Blood Curse
Del af Siren-serien
Generelle oplysninger
Udvikler SCE Japan Studio
Udgiver SCE
Serie Siren
Regissør Keiichiro Toyama Rediger på Wikidata
Designer Keiichirō Toyama
Komponist Hitomi Shimizu Rediger på Wikidata
Motor Havok
Udgivet PlayStation Store
Japan 13. juli 2008
USA 24. juli 2008
Den Europæiske Union 24. juli 2008
Blu-ray Disk
Japan 24. juli 2008
Den Europæiske Union 31. oktober 2008
Genre Survival horror, Stealth
Spiltype Singleplayer
Platforme PlayStation 3
Medier Download
Blu-ray Disk
Input SIXAXIS
DualShock 3
Aldersgrænse CERO: D
BBFC: 18
ESRB: M
Eksterne links
Hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Siren: Blood Curse, det nyeste spil i Siren-serien, er et japansk gyser-spil til PlayStation 3 udgivet af Sony. Spillet er delt op i 12 afsnit som kan købes i 4 separate pakker eller i én samlet ordning. I de enkelte episoder er der både levels og filmklip og når man går ind i en ny episode ser man først en kort trailer af hvad der skete i det foregående afsnit, ligesom man i slutningen af hver episode ser lidt af hvad næste episode byder på. Undervejs i spillet styrer man forskellige karakterer og der er mulighed for at bruge over 50 forskellige våben lige fra stegepander, havesakse og køkkenknive til guitarrer, båndoptagere og pistoler!

Handling[redigér | redigér wikikode]

Et amerikansk tv-hold tager den 3. august 2007 til Japan for at optage en dokumentarfilm om dem glemte, japanske bjergby Hanuda hvor der 30 år forinden var blevet foretaget menneskeofringer. Men pludselig støder gruppen ind i en sådan ofring og ser byens tidligere beboeres nye skæbner, Shibito, zombie-lignende monstre med det ene formål at dræbe og ofre folk der kommer ind i byen! Tv-holdet må nu forsøge at flygte ud af byen i live og undgå at blive Shibito!

Persongalleri[redigér | redigér wikikode]

  • Howard Wright

Howard Wright er hovedpersonen og også den karakter man styrer mest. Han er en ung, brunhåret amerikaner der er taget med tv-holdet.

  • Sam Monroe

Sam Monroe er lærer på et college, og med på tv-holdet som ekspert i folkeslag. Derudover er han eks-kæreste med Melissa Gale far til Bella Monroe, har mørkt hår og går med briller.

  • Melissa Gale

Melissa Gale er Sam Monroes ekskæreste og vært på TV-holdet.

  • Bella Monroe

Bella Monroe er en 5-7 årig datter af Melissa Gale og Sam Monroe. Hun er den eneste karakter i spillet der ikke kan angribe.

  • Seigo Saiga

Seigo Saiga er en doktor og adopteret ind i Saiga familien.

  • Sol Jackson

Sol Jackson er kameramand på tv-holdet og hemmeligt forelsket i Melissa Gale. Han bliver en Shibito i starten af spillet da han forsøger at redde Bella fra en Shibito.

  • Amana

Amana er en ond nonne, som dog i dele er spillet er god og forsøger at hjælpe Howard.

  • Miyako

Miyako er en ung japansk pige som prøver at flygte fra Hanuda, da Shibitoerne vil ofre hende.

  • Politikomissæren

Politikomissæren er den første Shibito man støder på i spillet og går igen flere gange i episoderne. Han siger typisk replikker som "10-4 – shoot to kill" og "Let me kill you!"

  • Hospitalsdamen

Hospitalsdamen er en ung japansk pige Shibito, der omvender Sol til en Shibito og som Bella skal forsøge at flygte fra på det der engang var byens hospital.

Sightjacking[redigér | redigér wikikode]

Et helt nyt skridt er taget i spil-teknologi, da Siren Blood Curse som det første spil nogensinde, kan byde på sightjacking! Skærmen bliver delt i to så du ser fra både monstrets vinkel og din egen!

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]