Page semibeskyttet

Skabelon:Kilder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Documentation icon Skabelondokumentation[vis] [redigér] [historik] [opfrisk]
Ambox warning orange.svg
Denne skabelon bruges på 5.722 sider, og derfor vil ændringer blive bemærket af mange. Vær venlig at afprøve enhver ændring i skabelonens /sandkasse eller /test-undersider, eller i en brugerunderside. Du bør også overveje at diskutere ændringer på diskussionssiden før du tilføjer dem.

Anvendelse

Denne skabelon bruges til at angive, at hele artikler eller større dele af en artikel generelt mangler kildehenvisninger. For enkeltpåstande skal skabelonen {{Kilde mangler}} bruges.

Hvis man skriver {{Kilder}} får man ovenstående. Det angiver, at hele artiklen mangler kildehenvisninger. Skabelonen placeres i dette tilfælde normalt i toppen af artiklen.

Hvis det kun er en del af artiklen, som mangler kilder, kan man beskrive hvilken del i første argument til skabelonen og placere den øverst i den pågældende del. Hvis det fx er et bestemt afsnit, der mangler kilder, skriver man {{Kilder|dette afsnit}} øverst i det pågældende afsnit. Man kan frit benytte andre beskrivelser, såsom {{Kilder|første halvdel af dette afsnit}} eller {{Kilder|tabellen nedenfor}}. Beskrivelsen skal dog ikke være for lang, da den anvendes to gange i skabelonen.

Hvis denne skabelon bruges i en artikel, kommer artiklen i Kategori:Kilder mangler.

Hvis der mangler kildehenvisning til en specifik påstand i artiklen, skal man benytte Skabelon:Kilde mangler ({{km}} eller {{Kilde mangler}}) lige efter påstanden.

Se også

TemplateData