Skabelon:Test5

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Octagon-warning.svg

Hej Test5. Du er blevet midlertidigt blokeret fra at redigere på Wikipedia på grund af dine ukonstruktive redigeringer. Du er mere end velkommen til at lave konstruktive redigeringer efter at blokeringen er udløbet, men vær venligst opmærksom på at hærværk (herunder sidetømning og indsættelse eller oprettelse af nonsens), spam, åbenlyst forkerte oplysninger, overtrædelser af privatlivets fred, personlige angreb samt gentagne og åbenlyse overtrædelser af vores politik om skrivning fra et neutralt synspunkt ikke tolereres og vil føre til fornyet blokering. Hilsen en bruger, som glemte at signére beskeden

Documentation icon Skabelondokumentation[vis] [redigér] [historik] [opfrisk]

Brug[redigér wikikode]

Kode Resultat
{{subst:Test5||~~~~}}
Octagon-warning.svg
Hej {{subst:BASEPAGENAME}}. Du er blevet midlertidigt blokeret fra at redigere på Wikipedia på grund af dine ukonstruktive redigeringer. Du er mere end velkommen til at lave konstruktive redigeringer efter at blokeringen er udløbet, men vær venligst opmærksom på at hærværk (herunder sidetømning og indsættelse eller oprettelse af nonsens), spam, åbenlyst forkerte oplysninger, overtrædelser af privatlivets fred, personlige angreb samt gentagne og åbenlyse overtrædelser af vores politik om skrivning fra et neutralt synspunkt ikke tolereres og vil føre til fornyet blokering. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 10. maj 2013, 12:31 (CEST)
{{subst:Test5|1 døgn||~~~~}}
Octagon-warning.svg
Hej {{subst:BASEPAGENAME}}. Du er blevet blokeret fra at redigere på Wikipedia for en periode på 1 døgn på grund af dine ukonstruktive redigeringer. Du er mere end velkommen til at lave konstruktive redigeringer efter at blokeringen er udløbet, men vær venligst opmærksom på at hærværk (herunder sidetømning og indsættelse eller oprettelse af nonsens), spam, åbenlyst forkerte oplysninger, overtrædelser af privatlivets fred, personlige angreb samt gentagne og åbenlyse overtrædelser af vores politik om skrivning fra et neutralt synspunkt ikke tolereres og vil føre til fornyet blokering. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 10. maj 2013, 12:31 (CEST)
{{subst:Test5||Artikel|~~~~}}
Octagon-warning.svg
Hej {{subst:BASEPAGENAME}}. Du er blevet midlertidigt blokeret fra at redigere på Wikipedia på grund af dine ukonstruktive redigeringer mod siden Artikel. Du er mere end velkommen til at lave konstruktive redigeringer efter at blokeringen er udløbet, men vær venligst opmærksom på at hærværk (herunder sidetømning og indsættelse eller oprettelse af nonsens), spam, åbenlyst forkerte oplysninger, overtrædelser af privatlivets fred, personlige angreb samt gentagne og åbenlyse overtrædelser af vores politik om skrivning fra et neutralt synspunkt ikke tolereres og vil føre til fornyet blokering. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 10. maj 2013, 12:31 (CEST)
{{subst:Test5|1 døgn|Artikel|~~~~}}
Octagon-warning.svg
Hej {{subst:BASEPAGENAME}}. Du er blevet blokeret fra at redigere på Wikipedia for en periode på 1 døgn på grund af dine ukonstruktive redigeringer mod siden Artikel. Du er mere end velkommen til at lave konstruktive redigeringer efter at blokeringen er udløbet, men vær venligst opmærksom på at hærværk (herunder sidetømning og indsættelse eller oprettelse af nonsens), spam, åbenlyst forkerte oplysninger, overtrædelser af privatlivets fred, personlige angreb samt gentagne og åbenlyse overtrædelser af vores politik om skrivning fra et neutralt synspunkt ikke tolereres og vil føre til fornyet blokering. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 10. maj 2013, 12:31 (CEST)

Se også[redigér wikikode]