Skabelondiskussion:Biostub

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Konsekvens i stubtyper[redigér wikikode]

Denne stub lader til at være anderledes fra de andre, burde den ikke have følgende kode -

<br clear=right>
{| align="right" style="background-color:#f7f8ff; width:40%; border:1px solid #8888aa; border-right-width:2px; border-bottom-width:2px;margin-left:15px " 
|-
|[[Billede:Biostub.jpg|40px|Artikelstump]]
|<small>Denne [[biografi]]artikel er kun [[Hjælp:Stub|påbegyndt]].<br> Du kan [[Hjælp:Artikeludvidelse|hjælpe]] Wikipedia ved at [{{SERVER}}{{localurl:{{NAMESPACE}}:{{PAGENAME}}|action=edit}} tilføje mere].</small>
[[:Kategori:Påbegyndte biografier]]
|}
<br clear=right>

- der giver dette resultat: -


Artikelstump Denne biografiartikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.

Kategori:Påbegyndte biografier


- eller er jeg helt galt afmarcheret? /AB-me 23. jul 2005 kl. 21:06 (CEST)

Det syntes jeg du har ret i, den er hermed ændret. --Christian List 3. aug 2005 kl. 01:28 (CEST)

Grotesk lille billede[redigér wikikode]

Hvorfor skal billedet være så småt, at man ikke kan se, hvad det forestiller? --Palnatoke 11. okt 2006 kl. 13:40 (CEST)

Tja, efter udseendet af skabelonen for nogen tid siden blev opdateret, så hele udseendet blev meget mindre, så blev alle billeder ikke tilsvarende opdaterede. Og jeg synes personlige det ser tåbeligt ud, at billedet er stort men teksten er meget lille. Teksten er netop lavet lille for at hele skabelonen er lille, og så kan der ikke være et stort billede til. Hvis det betyder at nogle skabeloner skal have skiftet billede, så er det fint med mig - jeg synes bare det virker tåbeligt at have lavet en ny skabelon, som skal være mindre, men som ikke er det på grund af store billeder. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 11. okt 2006 kl. 13:48 (CEST)

Billede[redigér wikikode]

Hvis billedet i denne skabelon skal ændres fra Ludvig Holberg.jpg til Crystal personal.svg, skal det vel også ændres på alle de andre biografistub-skabeloner - og i så fald er det en så gennemgribende ændring, at det bør diskuteres først. --Palnatoke 3. aug 2008, 11:30 (CEST)

Jeg synes, at Crystal personal.svg giver en pænere skabelon end billedet af Ludvig Holberg, men jeg vil gerne høre, hvad andre har at sige. --Mini Einstein (Allan) (Skriv til mig her...) 3. aug 2008, 12:15 (CEST)
På svensk og engelsk bruger de Crystal Clear app Login Manager.png, der måske er bedre endnu... --Palnatoke 3. aug 2008, 12:24 (CEST)
Du har ret - den er pænere. --Mini Einstein (Allan) (Skriv til mig her...) 3. aug 2008, 12:26 (CEST)
Jeg synes ret godt om billedet af Holberg. Man er ikke tvivl om at det er en person og rigtig mange har set billedet før. Jeg synes de meget stiliserede billeder som foreslås her, er kedelige og gør wikipedia til et kedeligere sted. Santac 3. aug 2008, 12:58 (CEST)