Skabelondiskussion:Blokeret

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Opdatering af skabelonen[redigér wikikode]

Efter den store make-over af blokeringspolitikken, som jeg naturligvis bakker op om, kunne det se ud til, at vi bør overveje at ændre i denne {{Blokeret}}. Det jeg tænker på er, at der nu er listet en række årsager op til blokering, mens skabelonen kun fokuserer på hærværk. Det er givetvis og langt den mest dominerende årsag, men det kunne fx være en ide at tilføje en parameter til angivelse af årsagen.

PS. Hvorfor redirigerer diskussionen for skabelonen til en side markeret "gammel"? Det er da forvirrende. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. sep 2018, 15:12 (CEST)

Hej Arne (Amjaabc), jeg har slettet omdirigeringen og flyttet dit indlæg til rette diskussionsside.
Angående parameter til årsagen, så findes denne parameter allerede og er parameter nummer 4.
Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 20. sep 2018, 15:20 (CEST)
Tak og tak. Jeg kunne bare have set efter. Men jeg tror så aldrig, jeg har set eksempler på parameterens anvendelse - i hvert fald har jeg ikke selv brugt den.
Så jeg betragter hermed punktet som lukket. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. sep 2018, 15:22 (CEST)
Rækkefølgen af parametrene kan dog forekomme mærkelig. Normalt ville man forvente, at signaturen kom til sidst. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 20. sep 2018, 16:19 (CEST)
Det skyldes nok, at man kan undlade begrundelsen (hvis man ikke angiver en begrundelse, angiver den en standard-tekst), men man bør ikke undlade signaturen. Hvis signaturen kom til sidst, kunne man ikke springe en begrundelse over - medmindre man kan indsætte en if-kode af en slags.
- Sarrus (db) d. 20. sep 2018, 16:34 (CEST)
Jeg har tidligere anvendt begrundelsesparameteren - mener blandt andet at det blev gjort ved enten Rmir2 eller Rodejong på et tidspunkt. Umiddelbart synes jeg faktisk at skabelonen fungerer fint stadig. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. sep 2018, 17:29 (CEST)