Skabelondiskussion:Brugerboks

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ændring af parametre-navne[rediger kildetekst]

Jeg har kig på denne skabelon, som bruges af en række andre skabeloner som grundlag. Jeg er interesseret i at bruge {{Userbox-level}}, men Skabelon:Brugerboks mangler nogle parametre. @Weblars: har lavet noget enkelte ændringer, men det er ikke nok. Det er en gammel skabelon og bygger på en gammel udgave af en:Template:Userbox. Enkelte parametre er ændret i forhold til den. Jeg som mål, at denne skabelon får den samme funktionsniveau som den engelske. Jeg tænker på følgende slagplan:

  • Ændre parametre-navne. Jeg har ændre navne i Skabelon:Brugerboks/sandkasse og vil tage den version i drift. Jeg vil hurtig med et bot-job ændre de skabeloner, som bruger Skabelon:Brugerboks - så der vil være nogle minutter, hvor designet på brugerbokse ikke være i orden. En af de ting, som har tage højde for, at parameter id-b får anden betydning.
  • Næste trin er at kopiere det modul, som enwiki bruger over og tage den i brug sandkassen, tilpas og teste den inden den sættes i drift.

Hvis der ikke kommer bemærkninger, vil jeg stille og rolig gøre det. --Steen Th (diskussion) 3. jul 2019, 10:33 (CEST)

Nu hvor {{Userbox-level}} er oprettet er det blevet nemmere at kopiere fra den engelske en:Wikipedia:Babel/List. Jeg synes det er ret forvirrende med de her skabeloner. Held og lykke med din bot.--Weblars (diskussion) 3. jul 2019, 12:02 (CEST)
Jeg har ændre parametre-navne i både i skabelon og de skabeloner, som bruger denne skabelon. Jeg fandt nogle gamle fejl i dokumentationssiden.. de er også rettet. Næste trin er at få kigget på det nye modul...
Det er Skabelon:Userbox-level, som jeg har haft kig på kunne bruges i stedet for direkte kode. --Steen Th (diskussion) 5. jul 2019, 11:04 (CEST)
@Weblars: Jeg fik hurtig styr på modulet - så den har været i drift i nogle dage. Bot-kørsel gik godt efter hvad jeg har tjekket efter. Der var nogle få skabeloner, hvor nogen istedet for at omdøbe den parameternavn, som blev brugt på enwiki, indsætte den dawiki version. Dvs når jeg omdøbte parameternavne, så kom der dublet. Det skulle der ryddes op i. Men nu skulle det være på plads.
Jeg har kopiere sprogkundskabsskabeloner fra enwiki, som også findes på dawiki og rettet dem til brug af Skabelon:Userbox-level og rettet links til. De første er uploadet med bot og jeg vil over en periode upload dem. Fx {{Bruger af}}. Formålet at få ensrettet skabelonerne. Jeg overvejer at også at finde de sprogkundskabsskabeloner, som er angivet rundt omkring på brugersider, men som ikke er oprettet. --Steen Th (diskussion) 8. jul 2019, 20:21 (CEST)
Det er smart hvad din bot kan gøre. Jeg havde også tænkt på at finde de uoprettede sprogkundskabsskabeloner, som er angivet rundt omkring på brugersider, men hvordan det gøres ved jeg ikke.--Weblars (diskussion) 9. jul 2019, 19:10 (CEST)
Men kan finde skabeloner, som ikke er oprettet med denne side: Speciel:Ønskede skabeloner. Og har via en api-kald dumpet listen. Så jeg overvejer hvad jeg gør:
Bot'en tager kun en forberedt tekst og uploader den. Men dannelse af teksten har måtte udtænke hvordan jeg lettest kommer om det. Men jeg har værktøjskasse af værktøjer til det. --Steen Th (diskussion) 9. jul 2019, 20:15 (CEST)
Tak for henvisningen til Speciel:Ønskede skabeloner. Så kan man altid kigge på den hvis man keder sig, men jeg vil nok ikke bruge mere tid på sprogkundskabsskabelonerne. Der er jo så meget andet. --Weblars (diskussion) 13. jul 2019, 00:03 (CEST)