Skabelondiskussion:Essay

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej allesammen, jeg tænkte på om der var stemning for a ændre det nuværende ikon til noget i stil med filen "Essay.svg" på Commons, jeg er ikke helt sikker på om licensen tillader det, men jeg føler at det passer bedre med Wikipedias design end det nuværende ikon, det er selvfølgeligt kun min mening så jeg ville gerne høre hvad andre syntes og om jeg evt. lige kunne få opklaret om licensen tillader det. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 18. sep 2013, 15:58 (CEST)

Så længde billedet er på commons er det ikke noget problem at bruge på den danske wikipedia. Der er alle billeder tjekket for at licens er i orden for at kunne bruges på alle wiki'er. --Steen Th (diskussion) 19. sep 2013, 08:10 (CEST)

I anledning af debatten om InsaneHackers essay Wikipedia:Sletning er ikke det samme som oprydning som blev startet af Madglad foreslår jeg at skabelonens tekst ændres til:

Denne side er et essay om den danske Wikipedia.
Essays indeholder råd eller meninger udtrykt af en eller flere af Wikipedias brugere. Essays er ikke officielle politikker, regler, normer eller retningslinjer. Nogle essays kan beskrive alment accepterede normer, andre præsenterer mindretalssynspunkter.

Tekstforslaget er delvis en oversættelse af indholdet på den tilsvarende skabelon på engelsk Wikipedia: en:template:essay. Mvh. Kartebolle (diskussion) 7. sep 2016, 23:00 (CEST)

Enig. --Madglad (diskussion) 7. sep 2016, 23:05 (CEST)
En ændring er helt fint med mig. Jeg har gjort opmærksom på diskussionen på brønden så det ikke bare er os tre der sidder og er enige ;) Mvh. InsaneHacker 🖖 (✉️) 8. sep 2016, 08:31 (CEST)
Det ser ud som om at der ikke rigtigt er nogen invendinger (det er vil også en skabelon der sjældent bliver brugt, så det giver vel mening), så jeg ændrer teksten nu. Hvis nogen er utilfredse kan vi rulle den tilbage og tage diskussionen. Mvh. InsaneHacker 🖖 (✉️) 10. sep 2016, 10:22 (CEST)