Skabelondiskussion:Fødselsår og alder

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Vi har i forvejen skabelonen {{dato og alder}} som ser ud til at virke trods en lille fejl; Det var nok bedre at en skabelonsnedker rettede den, end at lave en ny. - Nico 30. okt 2010, 10:11 (CEST)

{{dato og alder}} er ikke rettet til at virke på samme måde endnu, denne laver desuden et link til måned og år ud i et. TherasTaneel (diskussion) 13. dec 2019, 15:29 (CET)
Det lyder upraktisk at lave link til måned og år ud i et, da vi ikke har artikler af den type. Bør det ikke laves om til kun at linke til året? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 13. dec 2019, 15:46 (CET)
Ja, skal rettes fra det som den frembringer nu. Normalt gives link til både måned og år, men med indførslen af wikidata gives der tit ikke link overhovedet, men så længe den ikke giver rødt link er det fint. Hvis man kun vælger at vise året behøver man ikke denne skabelon, da dato og alder løser den opgave (hvis man undlader at skrive måneden i skabelonen). TherasTaneel (diskussion) 13. dec 2019, 15:54 (CET)
Jeg har rettet så der er selvstændige links til måned og år. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 13. dec 2019, 15:56 (CET)