Skabelondiskussion:Fodboldsæsoner i Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sammenskrivningsforslag: Skabelon:Fodboldsæsoner i Danmark skrives ind i Skabelon:Danmarksturneringen i fodbold

Vi har på nuværende tidspunkt tre skabeloner der alle omhandler sæsoner i dansk fodbold: {{Sæsoner i Danmarksturneringen i fodbold}}, {{Fodboldsæsoner i Danmark}} og {{Danmarksturneringen i fodbold}}. Da de tre skabeloner er overlappende, foreslår jeg, at vi tager informationen fra de to første og flytter over i den sidste, såfremt informationen selvfølgelig ikke allerede findes der. mvh Tøndemageren (diskussion) 17. jul 2019, 09:21 (CEST)

  • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - pr. ovenstående. mvh Tøndemageren (diskussion) 17. jul 2019, 09:21 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Fjern sæsoner fra {{Danmarksturneringen i fodbold}}, så den kun indholder klubber. Sæsoner samles i en af de øvrige skabeloner. Det vil være en god ide at adskille klubber og sæsoner. Så jeg ikke glad for megastore navigationsbokse, som samler alt for meget i en skabelon. --Steen Th (diskussion) 17. jul 2019, 10:03 (CEST)
Så du tænker at man bruger parameteren "|over=" i {{Danmarksturneringen i fodbold}} og henviser til {{Sæsoner i Danmarksturneringen i fodbold}} der i stedet? Og så sløjfer {{Fodboldsæsoner i Danmark}}? Hvis det er rigtigt forstået, er jeg også helt med på den. mvh Tøndemageren (diskussion) 17. jul 2019, 10:08 (CEST)
Symbol question green.svg Spørgsmål@Steenth: Vil bare lige høre om ovenstående er rigtigt forstået? mvh Tøndemageren (diskussion) 25. jul 2019, 11:38 (CEST)
Hvis der skal være en henvisning, så er parameter under bedre. Men mit fokus at holde sæsoner og klubber hver for sig, så de ikke kommer i samme navigationsboks.
Men {{Danmarksturneringen i fodbold}} er et problembarn. Den sætter også Kategori:Fodboldklubber i Danmarksturneringen. Og når kigge i den kategori, så der er andet end klubber i den kategori pga. navigationsboksen. Så der er muligvis også en oprydning her. --Steen Th (diskussion) 26. jul 2019, 10:19 (CEST)
Over/under-parameteren er vel mest en layout-mæssigt spørgsmål? Hvad angår problemet, så er det vel egentlig mest, at sæsonerne netop står deri? Hvis de fjernes, så står de der vel ikke længere? mvh Tøndemageren (diskussion) 26. jul 2019, 11:15 (CEST)
Over/under-paramentre går jeg ikke specielt meget op.
Jeg mere firkantet på at navigationsbokse ikke har for meget forskellige indhold. Jeg har kigget på Fodbold i Danmark 2018-19, som er det sted, hvor alle 3. bokse mødes. Det er svært at se hvad indholdet er på dem - specielt når 2 af dem har samme overskrift: Danmarksturneringen i fodbold - jeg vil hellere se. om det er klubber eller sæsoner, som gemmer sig bag overskrifterne.
Kategori kan klare med tilføjelse af en nocat-parameter eller kategori fjernes fra navigationsboksen - det sidste foretrækker jeg. --Steen Th (diskussion) 26. jul 2019, 15:36 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Jeg har nu skrevet {{Sæsoner i Danmarksturneringen i fodbold}} ind i {{Fodboldsæsoner i Danmark}}. Derudover har jeg fjernet sæsonerne fra {{Danmarksturneringen i fodbold}}. Begge steder er der henvisninger til hinanden. mvh Tøndemageren (diskussion) 29. jul 2019, 12:34 (CEST)