Skabelondiskussion:Gader i Indre By (København)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Indre By og værdi og navn[rediger kildetekst]

  • Hvor ligger "pladsen" Bodenhoffs Plads? Mig bekendt er der ingen plads Bodenhoffs Plads i Indre By, jeg kender kun én Bodenhoffs Plads, det er en gade på Christianshavn. Dette er mit personlige kendskab og hvad der fremgår af artiklen.
  • Hvor ligger Refshalevej? Mig bekendt er der ingen Refshalevej i Indre By, jeg kender kun én Refshalevej, der går fra Christianshavn til Refshaleøen.
  • Ligger Dag Hammarskjölds Allé ikke på Østerbro, som det fremgår af artiklen? Mig bekendt er der ingen gade af det navn i Indre By.
  • Hvis "skabelonen"s formål er at opliste alle gader i København K postdistrikt, hvorfor hedder den så ikke "Liste over alle gader i København K postdistrikt" og er en listeartikel?

--Madglad (diskussion) 30. okt 2018, 01:04 (CET)

Gaderne i skabelonen er dem, der ligger i den administrative bydel Indre By. Grænserne for de administrative bydele, de funktionelle bydele og postdistrikterne følges ikke altid ad. For eksempel hører en del af postdistriktet København Ø til den administrative bydel Indre By, selvom området til dagligt opfattes som en del af Østerbro. Modsat eksisterer Christianshavn nu kun som funktionel bydel, mens både den administrative bydel og postdistriktet hører fortiden til. Personligt vil jeg nok foretrække at inddele efter postdistrikter. De er væsentligt mere kendte og stabile end de administrative bydele, der kan blive ændret næste gang, nogen på rådhuset får en god ide. Derudover fremgår postdistrikterne af både adresser, databaser og opslagsværker, hvilket gør identificeringen væsentligt nemmere.
Skabelons formål er den samme som for alle andre navigationsbokse: at gøre det nemmere at navigere rundt i en gruppe af artikler, der hører naturligt sammen. --Dannebrog Spy (diskussion) 30. okt 2018, 11:21 (CET)