Skabelondiskussion:Infoboks fodbolddommer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Første kamp[rediger kildetekst]

Synes, formuleringen er lidt forvirrende. Med, første internationale kamp menes der så at man tæller regionalturneringer med? (fx. EM der er regional, og dermed ikke international. Ved, godt at det måske lyder dumt men vil bare have det på plads. --Trade (diskussion) 3. dec 2012, 16:08 (CET)

Jeg har taget udgangspunkt i første landskamp som dommeren har dømt. Men har selv undret mig over hvad formålet med dette "første kamp"-input skulle være. Efter min mening kunne den godt undværes og fx afløses af antal kampe i nationale liga, antal internationale kampe, listning af store kampe/finaler eller lignende. Kwey09 (diskussion) 6. dec 2012, 15:29 (CET)