Skabelondiskussion:Infoboks radioprogram

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der er tilsyneladende et problem, når man bruge parametret |first_aired – se f.eks. speciel:diff/9962053 (under "Oprindelig udgivelsesdato" i infoboksen). Måske Bruger:Steenth eller Dipsacus fullonum kan hjælpe her? —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 7. jun 2019, 21:52 (CEST)

Det skyldtes en fejl i den måde skabelonen var oversat fra engelsk på. Jeg har rettet det. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 7. jun 2019, 22:58 (CEST)

God aften. Når jeg ser andre infobokse kan de hente data fra Wikidata, men det gør denne ikke. Jeg har forsøgt at kopiere noget fra andre bokse til denne med forhåndsvisning. Men må ærligt indrømme at mine tekniske evner ikke rækker til det. Er der nogle på kanalen som kan hjælpe, for det er synd at næsten ingen radioprogrammer har en infoboks. Hilsen Martin. --80.62.116.248 20. feb 2020, 22:28 (CET)

Hej Martin. Prøv at ligge din skabelonkode op i skabelonens sandkasse: {{Infoboks radioprogram/sandkasse}}. Så kan jeg kigge på koden og finde ud hvad der er galt.
Lige en biting - du må gerne oprette en konto - det gør at du kan være i dialog med på en lettere måde. --Steen Th (diskussion) 21. feb 2020, 17:23 (CET)

Hej Steen Th. Tak for din besvarelse. Så den dig for sent, for har lavet nogle ændringer. Tror bare det er noget juks, for nu har de fire artikler der benytter skabelonen fået en rød kategori med navnet “Sider med ukendte parametre i Infoboks radioprogram”. :-/ Jeg har prøvet at gøre noget via knappen “Rediger TemplateData” men det blev jeg faktisk ikke meget klogere af. Har jeg smadret alle koder osv., for så skal de hele bare nulstilles igen. Vil ikke ødelægge noget. Hilsen Martin = --Martin H. Kris (diskussion) 21. feb 2020, 22:13 (CET)

“Sider med ukendte parametre i Infoboks radioprogram” kommer listen af parameter {{#invoke:Tjek for ukendte parametre}} - den liste kan du rette til. Eller oprette kategorien. Der er ligne kategorier i Kategori:Ukendte parametre
Du kan vente med TemplateData - den gør kun lettere at redigere infoboksen med VisualEditor.
Ellers vil jeg holde med med skabelonen's sider. Så jeg skal nok hjælpe dig med kommer over de problemer, som du kommer til at møde. --Steen Th (diskussion) 21. feb 2020, 22:38 (CET)
Tak for svaret. Jeg tror det er “data21” (vært/presenter) der giver fejlen hos De Sorte Spejdere. For hvis man ændre vært til presenter, så forsvinder det røde kategori-link. Er det fordi jeg har oversat noget forkert, eller skabelon ikke kan læse æøå? Men i feks. Curlingklubben forsvinder det, hvis jeg ændre “home_station” til “radiostation”. Jeg er helt rundtosset, og kan bare ikke gennemskue hvor mine fejl er. :-) Hilsen Martin =--Martin H. Kris (diskussion) 21. feb 2020, 23:20 (CET)
I bunden af skabelonen er en liste over parametre. Hvis en parameternavn mangler, så kommer Kategori:Sider med ukendte parametre i Infoboks radioprogram. Parametrene "vært" og "home_station" manglede i listen. Dem har jeg tilføjet. --Steen Th (diskussion) 22. feb 2020, 12:14 (CET)