Skabelondiskussion:Infoboks sø

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Vi har jo også Skabelon:Sø Se eks. på Mossø. Er der nogen særlig grund til en ny ? -- Nico 25. aug 2007, 19:52 (CEST)

Nææ. Jeg kendte den ikke. Den lå ikke i infoboks kategorien og der var ingen iw henvisninger til andre wiki. Måske jeg syntes Skabelon:Sø så burde omdøbes til Infoboks sø. I mellemtiden laver jeg iw fra engelse infobox lake -> sø Rune X2 25. aug 2007, 20:02 (CEST)

Vi har stadig Skabelon:Sø ; er der nogen speciel grund til at oprette denne ? - Nico 5. okt 2008, 14:58 (CEST)

Nå, den har jeg ikke set. Men den jeg laver er modelleret over den engelske, og du kan få den at se om lidt, på Genesaret Sø. Jeg har inkluderet et ekstra punkt ang. 'udløb' - for jeg syntes bare vi på en eller anden måde var nødt til at få med, at størstedelen af udløbet sker kunstigt gennem Israels nationale vandtransportør, hvorfra Israel henter 50 % af sit drikkevand. Vandspejlet er lige nu -214 m. En meter mere og der kan ikke pumpes mere. Det kan føre til store sociale spændinger i Israel, efterhånden som de kommer op at slås om, hvem som skal rationeres. Jeg skal give link på den relevante side til BBC video som viser, hvordan vandstanden er sunket.John Peters 5. okt 2008, 15:23 (CEST)

Hvis det er den eneste reelle forskel kan det skrives i teksten; - det er noget rod med to forskellige skabeloner for det samme. - Nico 5. okt 2008, 15:48 (CEST)

Hvis det er sådan at der er nogen som ikke kan acceptere flere sø-skabeloner side om side, foreslå jeg at man inkorporerer "sogne" etc. i min nyoprettede skabelon, som er den som har flest underposter. Men jeg synes sagtens de kan eksistere side om side, hvor Skabelon: Sø kan bruges til danske søger, og Skabelon: Infoboks sø kan bruges til søer i udlandet, som f.ex Genesaret sø, Bajkalsøen og Aralsøen.John Peters 5. okt 2008, 16:08 (CEST)
Det er lidt overdrevet at have to "ens" skabeloner, bare for at forklare et problem ifm. én sø. --Broadbeer, Thomas 5. okt 2008, 16:38 (CEST)
Okay, jeg havde som sagt ikke set at der var en i forvejen, da jeg søgte på "Skabelon: Infobokc sø", og jkeg kan forsrå at Rune var ude for nøjagtig det samme. Jeg har brugt 2-3 timer på forehavendet, og er naturligvis lidt ærgerlig over, hvis det skal laves om, men måske vil nogen føje alle mine underpunkter til 'Skabelon:sø" så? Set med mine øjne, da er Genesaret Sø en forbedring, fordi den nu har fået en rigtig infoboks, men jeg kan godt se, at hvis der kun skal være een, så er der måske aktuelt flere, soim bruger "skabelon:sø" og det derfor vil være naturlæigt at lade det vcære den som bliver, men lige nu har jeg ikke kræfter til at føre mine underpuinkter ind i en ny skabelon, og vil derfor spørge, om der er nogen andre som vil gøre det?John Peters 5. okt 2008, 16:49 (CEST)
Der er ikke noget i vejen for at føje ekstra punkter til den eksisterende skabelon, dog vil det være bedst hvis punkter, der sjældent bruges, kan være skjulte hvis de ikke er defineret i en artikel. --Broadbeer, Thomas 5. okt 2008, 17:51 (CEST)

Når man har fundet frem til hvilken skabelon der skal bruges, anbefaler jeg kraftigt at kalde den "Skabelon:Infoboks sø".. --Hockeyindustrien 5. okt 2008, 16:57 (CEST)

  • Ja, vi er nu nået frem til et kompromis: Vi anvender den eksisterende 'Skabelon:Sø', men inkorporerer flg. punkter, som såkaldte 'optionelle fields',som kun vises når der er data om dem.


  • Sted
  • Gruppe
  • Andet udløb
  • Max. længde
  • Max. bredde
  • Gennemløbstid
  • Omkreds
  • Overfladens højde
  • Øer
  • Byer
  • Når disse punkter er indføjet, kan skabelonen omdøbes til 'Skabelon: Infoboks sø', og min infoboks af samme navn (som kun bruges på Genesaret sø kan slettes.

Problemet er at jeg ikke kan finde ud af at skrive 'if'og al det der. Jeg er slet ikke inde i computersprog på den måde, men kan finde ud af at kopiere det andre steder fra. Hvis bare der er een her, som vil hjælpe med bare at indsætte eet 'if' punkt, så kan jeg selv indsætte resten.John Peters 6. okt 2008, 09:24 (CEST)

Nu er alle de extra punkter inkluderet i Skabelon:Sø[rediger kildetekst]

og jeg skal derfor bede en administrator slette denne skabelon, og derefter omdøbe Skabelon:Sø til 'Skabelon:Infoboks sø'. John Peters 11. okt 2008, 13:05 (CEST)

Ved nærmere eftertanke, så tror jeg det bliver svært at ændre skabelonnavnet, for betyder det ikke, at vi skal redigere alle siderne og skrive 'Infoboks sø' istedet for 'Sø' så? Og nu har jeg lige været igennem dem allesammen! (Så nu kan jeg ligesågodt ændre Genesaret Sø til den nye skabelon også) John Peters 11. okt 2008, 13:43 (CEST)
Intet problem. Det er det vi har bots til. ;) --Broadbeer, Thomas 11. okt 2008, 17:48 (CEST)

Rendering?[rediger kildetekst]

vedr. ændring af dokumentationen, - Man skulle jo gerne blive klogere, men hvis man søger på rendering får man ikke noget. Jeg synes den var mere forståelig uden ændringen. - Nico (diskussion) 30. aug 2015, 11:21 (CEST)

Wikipedia artiklen Rendere blev jeg heller ikke en pind klogere af, og på DDO kan jeg vælge mellem "tendere", "renderi" og "rundere"! Så det må vist være en Ommer. mvh Per (PerV) (diskussion) 30. aug 2015, 12:25 (CEST)
Tjah, det er nok en teknisk anglisisme, det betyder at "konvertere data til noget der kan vises", ommer? Det lyder da så hårdt, men jeg kigger på det igen :-). --Kim Bach (diskussion) 17. nov 2015, 04:14 (CET)

Det ville være rart, hvis denne infoboks kunne fodres med Wikidata - jeg tænker at det burde være ret uproblematisk. Palnatoke (diskussion) 6. dec. 2023, 17:09 (CET)[svar]