Skabelondiskussion:Kilde tidsskrift

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nye parameternavne[rediger kildetekst]

For i højere grad at ligne de andre kildeskabeloner, synes jeg at nogle af parametrene skal skifte navn. Det er fx tid, bladtid og skribent, der skal hedde henholdsvis dato, udgivelsesdato og forfatter. På den måde bliver det lettere på et tidspunkt at bruge modul:citation/CS1 i stedet for skabelon:citation/core til at formatere skabelonen. Den kan så måske senere blive sammenskrevet med skabelon:cite journal. Der er kun 4 artikler lige nu som bruger denne skabelon, så det bliver ikke noget stort arbejde at ændre de pågældende parametre i disse artikler.--Weblars (diskussion) 13. dec 2019, 13:18 (CET)

I stedet for at rette i en forældet skabelon, foreslår jeg at ændre de 4 artikler til at bruge {{Cite journal}} og så lave en omdirigering dertil (eller måske omvendt hvis det danske navn foretrækkes som hovednavnet). --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 13. dec 2019, 13:40 (CET)
Ja, man kunne nøjes med at genbruge noget af dokumentationen som jeg tror der er brugt meget tid på.--Weblars (diskussion) 14. dec 2019, 13:36 (CET)