Skabelondiskussion:LicensMangler

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tanken bag denne skabelon er at lette arbejdet med at meddele brugere om manglende licenser på uploadede billeder.

{{LicensMangler|billede=Eksempel.jpg}} --~~~~

resulterer således i:

Skabelon:LicensMangler --Pred (diskussion) 6. mar 2006 kl. 21:43 (CET)

Sletteforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Skabelon:LicensMangler

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Denne gruppe sider var oprindeligt indstillet til sletning gennem Wikipedia:Sletningsforslag/En lang række interne Wikipedia-skabeloner, kategorier og sider, men forslaget var meget bredt og jeg har derfor besluttet mig for at inddele det i individuelle sletningsforslag så man bedre kan tage stilling til dem.

Denne gruppe sider omhandler lokale billeder og filer. Det oprindelige sletningsforslag blev fremsat da (stort set) alle billeder nu bliver håndteret af Wikimedia Commons og ikke uploades lokalt.


  •  Kommentar Jeg tror godt man kan Slette kategorierne og {{NowCommons}} med tilhørende kategori. Licensskabelonerne er jeg Neutral over for. Jeg mener at Wikipedia:Billedpolitik (og muligvis Wikipedia:Procedure for filer uden licens) skal Beholdes og opdateres så de stemmer overens med commons-reglerne. Det er meget smart at reglerne ligger lokalt så man ikke behøver at gå over på søsterprojekter for at finde ud af reglerne (og at vi også har en lokal artikel der forklarer at vi ikke bruger Fair Use-billeder). Dog ligger upload-værktøjet Commons hvor man også bliver informeret om reglerne, så lokale sider kan være overflødige. Mvh. InsaneHacker (🗪) 14. apr 2016, 16:58 (CEST)
  • Slet Jeg siger personligt slet til hele baljen, men hvis der er stemning for at beholde siderne med regler er det fint med mig - der er særligt skabeloner og kategorier jeg gerne vil af med. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 14. apr 2016, 21:22 (CEST)
  •  Kommentar - Skabeloner og kategorier kan uden videre slettes som overflødige. Men de interne sider om billeder bør i almindelighed gennemgås, opdateres og eventuelt ommøbleres, så de dels svarer til de nutidige forhold og dels kan bruges som almindelig praktisk hjælp og orientering. --Dannebrog Spy (diskussion) 14. apr 2016, 22:50 (CEST)
  • Slet Jeg mener godt at vi kan slette det. Det kan altid gendannes, hvis der på et tidspunkt bliver åbnet for lokal upload af filer. Mht. Wikipedia:Billedpolitik så synes jeg først den skal slettes, når vi er sikre på, at de relevante oplysninger er på Commons, og at alle indgående link peger det rigtige sted hen. --MGA73 (diskussion) 21. apr 2016, 09:12 (CEST)
  •  Kommentar - Det er lidt vanskeligt/uoverskueligt, når så mange sider/kategorier behandles i samme diskussion (selvom det selvfølgelig er praktisk at holde det samlet). For overskuelighedens skyld tillader jeg mig derfor at lette lidt på overskueligheden ved at konkludere på, hvad der foreløbig er enighed om kan slettes, nemlig kategorierne og {{NowCommons}}.
Konklusion:
Ikke megen debat siden april, men som jeg tolker stemningen, så er der ikke modstand mod sletning, bortset fra af WP:Billedpolitik, der så skal opdateres. Det er der endnu ingen, der har gjort. Jeg mener dog ikke, at {{forældet}} er passende, da meget på siden er ganske fornuftigt. Jeg indsætter en kort indledning, så må andre på et tidspunkt skrive den igennem. De øvrige slettes. Ændrer vi praksis senere, kan materialet gendannes. --Pugilist (diskussion) 13. jul 2016, 20:06 (CEST)