Skabelondiskussion:Navboks disneyfilm

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bliver det for meget af det gode at inkludere alle direkte-til-video/DVD-filmene i denne her skabelon? Eller skulle man gøre som på f.eks. enwiki og lave en separat skabelon til disse? Knud Winckelmann 29. dec 2008, 22:43 (CET)

Uberettiget fjernelse af ændring[rediger kildetekst]

Hvorfor blev denne ændring fjernet af Bruger:Jyothis? Den ser da efter min mening helt ok ud, og det er også den korrekte titel på den side, som der linkes til gennem en omdirigering. Svar udbedes hurtigst muligt. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 21. jun 2010, 15:16 (CEST)

Rettelsen blev foretaget af en kendt crosswiki-vandal, som desværre har det med at lave nogle fornuftige rettelser, for derefter at hærge artikler med dåsedansk. Jeg har rullet Jyothis ændring tilbage. Knud Winckelmann 21. jun 2010, 15:29 (CEST)
Tak. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 21. jun 2010, 15:45 (CEST)

Stort eller ikke stort[rediger kildetekst]

Den 9. film klassiker staves "bønnestagen" som sagt med lille, men i artiklen som jeg startede staves det med stort, fordi jeg skrev den ud fra en død henvisning fra artiklen om disneys klassikere, og der stod det med stort. Det betyder at linket her i navboksen ikke fungere, så spørgemålet er så om vi ændre størrelsen på bogstavet i artiklen eller navboksen, jeg ved ikke hvad der er mindst besværligt at gøre i denne situation? --Skrevet af Allan Nielsen 27. jul 2011, 07:22 (CEST)