Skabelondiskussion:PersonBilledesavnes

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Wikidata Denne skabelon bruger Wikidata og er en del WikiProjekt Wikidata. Projektet er et forsøg på at koordinere brug af Wikidata på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere skabelonen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Når der på skabelonen står, at man skal uploade billedet til Commons burde man så ikke linke til deres licenser ? --|EPO| 15. jul 2006 kl. 00:19 (CEST)

Du må gerne rette linket til, så det bliver optimeret. Jeg har ikke set efter hvordan det er med de andre; KirkeBilledesavnes har jeg ingen indflydelse på, og den overordnede Billedesavnes er blevet ombygget flere gange efter jeg oprettede første officielle udkast. I Billedesavnes linkede jeg vist oprindeligt til Upload-siden, men jeg kan godt se at det kan være smartere at linke til licens-siden. Hvis du går i gang med det, kigger du så også på de to andre billedesavnes-skabeloner? G®iffen 15. jul 2006 kl. 12:53 (CEST)
Jeg skal nok sørge for ens links. --|EPO| 15. jul 2006 kl. 12:55 (CEST)

Burde denne skabelon egentlig ikke hedde "Personbillede savnes"? Det er ikke ligefrem de kønneste at bruge CamelCase, og slet ikke som her, hvor det er en forkert pukkel der bliver forstørret. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 31. dec 2007, 10:06 (CET)

Afdøde personer og frie billeder?[rediger kildetekst]

Giver det overhovedet mening at sætte denne skabelon på artikler om afdøde personer? For hvis der ikke var noget frit billede tilgængeligt før de døde, kommer der det vel næppe heller i fremtiden? Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 14. apr. 2022, 10:11 (CEST)[svar]