Skabelondiskussion:Politiske valg på Færøerne

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Politik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af politikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Valg før 1906[rediger kildetekst]

Der var valg til lagtinget før 1906, det første i 1856, disse var dog ikke hemmelige afstemninger og der var generel en lav valgdeltagelse, men fortjener de alligevel ikke plads i skabelonen ? - set i forhold til dette kun er en oversættelse af den engelske skabelon link --BillyDK (diskussion) 13. jan 2015, 02:26 (CET)

Jamen før 1906 var der ingen politiske partier, de første to blev først etableret i 1906. Kendur du til nogen valgresultater til Lagtinget før 1906? Da der ikke har været partier, så er det vel kun mandaterne man kan fokusere på angående lagtingsvalg før 1906? Og hvor mange mandater der har været pr. område vil jeg tro. EileenSanda (diskussion) 13. jan 2015, 11:39 (CET)
Danmarks Statistik har udgivet nogen hæfter om gamle valg (kan også ses på nettet), i disse står der lidt om enkelt kandidater fra Færøerne, men om jeg kan komme nærmere er resultat ved jeg ikke - kan godt være vi skal holde os til valgene fra 1906 og fremefter -- BillyDK (diskussion) 13. jan 2015, 13:29 (CET)