Skabelondiskussion:Reserveligaen i fodbold

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Reserveholdenes navne[redigér wikikode]

Betegnelsen "Reserver" har jeg valgt at fjerne fra hvert enkelt holdnavn, da det i mine øjne virker som dobbeltkonfekt og den ekstra tekst er med til at reducere ens overblik. Det burde være indlysende for iagttageren/læseren, at en "reserveholds"-turnering med navnet "Reserve"-ligaen udelukkende består af "reservehold". Endvidere kan jeg heller ikke se ordet "Reserver" konsekvent blive brugt i forlængelse af klubbernes navn under nogen slutstillinger eller i hovedparten af de (nyheds)artikler, jeg indtil videre har gennemlæst (se eksempelvis her, her, her, her og her). Det eneste sted, jeg umiddelbart selv stødte på en lignende brug var hos bold.dk, som anvender forkortelsen "(R)", hvilket jeg skam ikke er afvisende overfor kunne være et alternativ? — Froztbyte 17. feb 2012, 14:59 (CET)