Skabelondiskussion:Sport Aktuelle nyheder

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der er kommet en nyhed om at OB er kommet på 1. pladsen i Superligaen. Nuvel, det er jo korrekt. Men skal der så komme en nyhed i næste uge om at x-team evt. har overtaget pladsen.. og køre den stil hele sæsonen igennem... - eller er det mere vigtigt for nogle at y-team har overtaget sidstepladsen i ligaen hvilket for nogle er ligeså vigtigt som det modsatte. Så kunne der nemt komme rigtig mange "nyheder". --Pusleogpixi 25. aug 2009, 00:48 (CEST)

Jeg er helt enig (se Brugerdiskussion:Lindberg#Om sportsnyheder). Måske skulle vi tage en diskussion om kriterierne for at for at komme på som nyhed her. Jeg vil gerne lægge ud med følgende forslag (der ikke skal betragtes som andet end et oplæg, som jeg i stor udstrækning selv følger):
Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke har noget imod mindre idrætsgrene som bueskydning, vandpolo, gokartløb etc., men at realiteterne er, at i bevidstheden hos et stort flertal af danske sportsentusiaster er der bare nogle sportsgrene, der har mere eksponering end andre, og det skal vi efter min mening afspejle et sted som her. Selv om dette måske kunne pege på, at det at Superligaen skifter førerhold efter seks runder, er vigtigt nok til at skulle med, og selv om det også i min bevidsthed betyder noget (som stor AGF-tilhænger!), så mener jeg dog alligevel ikke, at det er relevant at tage med her.
Kommentarer til listen ovenfor modtages gerne (jeg har sikkert også glemt noget). --Arne (Amjaabc) 25. aug 2009, 07:56 (CEST)