Skabelondiskussion:Superligastadioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Skabelon:Superligastadions 2011-12

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Jeg vil foreslå Skabelon:Superligastadions 2011-12 og Skabelon:1. divisionsstadions (fodbold) 2011-12 slettet. Eksempelvis vil der på artiklen om NRGi Arena komme en halv kilometer skabeloner (ca. 80 stk.), når/hvis samtlige sæson-skabeloner bliver oprettet. Dette vil i øvrigt ske på de fleste fodboldstadions i landet, jf. Danmarksturneringens beskedne størrelse. --Pixi Uno (diskussion) 12. mar 2012, 16:46 (CET)

 • Slet - --Pixi Uno (diskussion) 12. mar 2012, 16:46 (CET)
 • Slet - Ja, perspektivet er lidt uhyggeligt, med mindre det er tanken, at der til hver en tid kun skal være de aktuelle stadioner (det hedder i øvrigt ikke stadions i flertal iflg. RO). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. mar 2012, 17:03 (CET)
  Behold - Efter præciseringen af, at der kun skal være tale om de aktuelle stadioner, så har jeg ikke andre indvendinger, end at det som nævnt er forkert flertalsform. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. mar 2012, 08:22 (CET)
 • SletOrwell123 (diskussion) 12. mar 2012, 17:08 (CET)
 • Slet - Jeg bøjer mig for Pixi Unos argumentation. Enig i sletning. --Rmir2 (diskussion) 12. mar 2012, 17:35 (CET)
 • Slet - Vil gerne komme med god argumentation, men synes det vigtigste er blevet sagt, nemlig at det bliver alt alt for langt i artiklerne. mvh Tøndemageren 12. mar 2012, 18:33 (CET)
 •  Kommentar - Lige for en god ordens skyld så har opretteren flyttet skabelonerne til de mere generelle navne Skabelon:Superligastadions og Skabelon:1. divisionsstadions (fodbold). Så vidt jeg forstår af den førstes diskussionsside er tanken, at indhold og brug skal opdateres ved hver ny sæson ligesom ved andre navigationsbokse, der afspejler aktuelle forhold. Det er ikke meningen, at der skal oprettes en boks for hver eneste sæson. Men den pointe er det bare ikke lykkedes opretteren at få forklaret. Og når boksene så tilmed oprettes under et misvisende navn, ja så bliver den ellers gode ide naturligvis misforstået. --Dannebrog Spy (diskussion) 12. mar 2012, 23:04 (CET)
 • Behold - Jeg ser ingen problemer med de aktuelle stadions i en skabelon. Eneste problem kunne blive manglende opdatering i fremtidige sæsoner, men giver det gerne en chance. Kwey09 (diskussion) 13. mar 2012, 09:43 (CET)
 • Behold - Som det angår af diskussionen, så falder sletningsforslaget ikke på et ligitimt og sagligt grundlag. Jeg anser derfor ikke Orwell123, Rmir2 og Tøndemagerens stemmer for gyldige, da de som skrevet falder på en forkert argumentation og motivation. Det var mit, opretterens, synspunkt. Håber at ovennævnte kommer til fornuft. Ikke en tilfældighed at den slags skabeloner bruges på andet end da-wiki. Der er IKKE TALE OM SÆSONSKABELONER, og det har der aldrig været fra min side. Ingen intentioner om det. Det er en formodning/fordrejning skabt af Pixi Uno, som sletningsforestiller. Af hvilke grunde er jeg stadig temmelig forundret over. Virker noget useriøst og uprofessionelt som administrator ikke at lytte til andre brugeres argumentation Tak for præcisering Dannebrog Spy. Og jeg retter til stadioner Arne (Amjaabc) - godt set og opfanget. --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 13. mar 2012, 15:08 (CET)
 • Hvis skabelonen havde heddet "fodboldstadions" (uden år og uden "klasse"), så ville jeg uden tvivl støtte bevarelsen. En sådan oversigtsskabelon er uden diskussion nyttig. Problemet er for mig at se netop, at skabelonerne både er årgangsdelte og klassedelte. Det betyder enten, at samme fodboldstadion vil flytte fra skabelon til skabelon alt efter hvorledes, den lokale fodboldklub har frem- eller tilbagegang, eller optræde gentagne gange i samme skabelon alt efter hvor mange år, der føjes på (og det bliver til ret mange, hvis alle fodboldsæsoner skal indgå!). I begge tilfælde ser jeg det som uheldigt, og derfor er jeg ikke enig i --Sine Cera, Infobesitys argumentation. Altså: kun een infoboks fælles for alle. Lad så oplysningerne om rollen de enkelte år fremgå af de konkrete stadion-artikler. venlig hilsen --Rmir2 (diskussion) 13. mar 2012, 16:19 (CET)
 • Til Rmir2: Ud fra den tankegang bliver der rigtig mange andre skabeloner, der skal slettes. Et nærliggende eksempel er Skabelon:Danmarksturneringen i fodbold, der giver et sæsonbillede på samme måde som skabelonen med stadionerne. Skal vi slette den også? Så fortsætter vi med Skabelon:AL-Bank Ligaen osv. osv. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. mar 2012, 16:30 (CET)
 • Og til Infobesity: Jeg ser ingen sammenhæng til Pixi Unos rolle som administrator i denne sammenhæng. Alle bør lytte til argumenter, når der er diskussioner. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. mar 2012, 16:30 (CET)
Konklusion:
Der er ikke tilstrækkelig opbakning til at slette skabelonen. --|EPO| COM: 19. mar 2012, 18:13 (CET)

Angående skabelonens brug mm.[rediger kildetekst]

Skal der i fortsættelsen af denne så oprettes en for 12/13, 13/14, ligesom der kan oprettes bagud? Hvis dette er tilfældet, vil jeg foreslå denne slettet. Så vil der være omkring 20 mere eller mindre ens skabeloner på de fleste stadions og flere vil komme til. --Pixi Uno (diskussion) 12. mar 2012, 15:36 (CET)

Klar misforståelse[rediger kildetekst]

Intentionen er sådan set bare en sæsonbaseret skabelon. Her er et eksempel, på selvsamme fra en-wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Danish_Superliga_stadiumlist Så der bliver kun den ene slags, selvfølgelig. (Beklager sletning af skabelon. Fandt indsættelsen bare en anelse/en smule over-the-top.) --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 12. mar 2012, 15:47 (CET)

Hvad gør man så hvis en klub flytter en enkelt kamp til andet stadion der ikke er i skabelonen? Eks. har Silkeborg flere gange spillet andre steder end i Silkeborg, pga. frost, ombygning m.v. --Pixi Uno (diskussion) 12. mar 2012, 15:54 (CET)
Det er klart at den slags kan ske. Men skabelonen er til for at tage sig af klubbernes, så at sige, "egen rigtige" hjemmebane. Tænker at hvis Silkeborg i fx næste sæson skulle flytte en kamp til MCH Arena eller Energi Viborg Arena (der er vidst varme?), kan den ekstraordinære hændelse, som det jo er, nævnes på klubbens eventuelle sæsonartikel under kampe.
Jeg ved godt det ikke er udbredt i så høj grad på da-wiki - men det kan vel være en mulighed.
Ser dog ikke den hurdle som at være bærende for, om skabelonen skal eksistere eller ikke.
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 12. mar 2012, 16:02 (CET)
Et "superligastadion" er vel der hvor der bliver spillet superliga-fodbold. - og så er der ikke forskel på om det er én kamp eller 16 kampe. Nu er det meget meget få klubber på da-wiki der har en selvstændig sæson-artikel. Skabelonen er vel i princippet overflødig, da man jo kan se hvem der spiller på de enkelte stadions, og dermed se om de spiller i Superligaen eller Danmarksserien. --Pixi Uno (diskussion) 12. mar 2012, 16:09 (CET)
Tanken er egentlig bare at gøre det nemt at navigere imellem, og lære om de forskellige stadions for wiki's brugere. At du er skeptisk fra starten kan jeg fornemme. Men mener det kræver flere meninger end én administrators, for ligefrem at slette skabelonen. --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 12. mar 2012, 16:17 (CET)
Nu har det intet med at gøre at jeg tilfældigvis er administrator. - det er noget helt andet. --Pixi Uno (diskussion) 12. mar 2012, 16:25 (CET)
Nu var det en henvisning til at administratorer står for sletning af artikler. Dérfor nævnte jeg det. Men igen, ser gerne andres meninger komme til udtryk her på diskusionssiden. --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 12. mar 2012, 16:30 (CET)