Skabelondiskussion:The Sims

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Skabelon Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Skabelon på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

2 spg. bl.a om relevand af pakker[rediger kildetekst]

skal man kun skrive om det enkelte spil i sims(både sims 1 og 2) spil skabelonen eller må jeg godt sætte ting som fieks:the sims double deluxe som indeholder flere spil eller der er jo både mega double trible full house og deluxe edition.må det pakker godt skrives på skabelonen? det ting i skabelonen?er det kun spil som er med i sims serien eller spil der starter med sim som simant simearth og simhealth(eller findes der et sted til dem?) --elsker youtube og sims 3 (-: 18. apr 2010, 09:55 (CEST)

en ny side til collections?[rediger kildetekst]

er der en her der ville være venlig at lave en ny linje til sims 2 spil med tingende som fx. The Sims 2 Fun with Pets Collection og det andre collectioner i sims 2? (kan ikke finde ud af det selv) --elsker youtube og sims 3 (-: 26. apr 2010, 18:04 (CEST)

Jeg har sat noget ind på denne side som du kan arbejde videre med
http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Skabelon:Sandkassen&oldid=4098342
-- Mvh PHansen 26. apr 2010, 21:22 (CEST)