Skabelondiskussion:Tnavbar

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Denne skabelon bør enten flyttes til eller udskiftes med skabelon:Navbar (og skabelon:Transclude eller en tilsvarende skabelon med et lidt mere dansk-klingende navn) ligesom på engelsk og øvrige sprog.

Husk i så fald at rette i skabelon:Navboks

--Ribe 7. dec 2009, 19:54 (CET)

Skabelon:Tnavbar

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Hej.

Kan nogen være sød at udføre følgende opgaver med Skabelon:Tnavbar (kan ikke selv komme til pga. beskyttelsen):

  1. Opdatere med den nyeste version fra enwiki (på en:Template:Navbar)
  2. Flytte den til Skabelon:Navbar ligesom på enwiki
  3. Indsætte dokumentation på Skabelon:Navbar/doc eller Skabelon:Tnavbar/doc - fra en:Template:Navbar/doc (hvis I ikke lige har tid til at oversætte den så læg bare den engelske version ind, så skal jeg nok oversætte det jeg kan)

På forhånd tak. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 5. mar 2011, 10:23 (CET)

Hvis du selv kan foretage ovennævte ændringer, kan vi evt. ophæve beskyttelsen midlertidigt. Bare du skriver her, når du er færdig og ikke gemmer flere gange end højst nødvendigt.
- Sarrus (db) d. 5. mar 2011, 10:41 (CET)
Da den bruges mange steder (her er de første 500), vil jeg opfordre til omhyggelig kontrol.
Med en tidligere taksoboks dukkede der uventede bivirkninger op flere måneder efter at et hold rutinerede kodere havde forsøgt sig – se Portaldiskussion:Botanik
-- Mvh PHansen 5. mar 2011, 11:03 (CET)
Hvis der er en ikke-administrator, der har styr på det, kan der jo ikke ske noget ved at ophæve beskyttelsen en halv times tid :-). Men man jo evt. prøve i en sandkasse først.
- Sarrus (db) d. 5. mar 2011, 11:12 (CET)
Jeg er i hvert fald klar. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 5. mar 2011, 13:15 (CET)
Og du er helt sikker? Du lavede det åbenbart ikke rigtigt på Wikipedia:Landsbybrønden/Artikelnavne med kursiv... Måske skulle du lige prøve i en sandksse først?
- Sarrus (db) d. 5. mar 2011, 13:19 (CET)
Prøv at kigge her Bruger:Christian Giersing/Navbar, du er velkommen til at rette til så tosset som du vil. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 5. mar 2011, 13:25 (CET)
Hvis bare du bekræfter, at du har testet, at det virker, låser jeg skabelonen op.
- Sarrus (db) d. 5. mar 2011, 13:27 (CET)
Er der nogen der kan hjælpe mig med at få det til at virke, inden jeg lægger det "offentligt" ud? mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 5. mar 2011, 13:40 (CET)
Man kunne prøve følgende
  1. Indsætte den engelske kode fra en:Template:Navbar i Skabelon:Navbar
  2. Lade Skabelon:Tnavbar omdirigere til Skabelon:Navbar
Hvis det går godt med et antal stikprøver herfra, kan man evt. rette det ene sted i {{Navboks}} hvor Tnavbar forekommer:
 
-->{{Tnavbar|{{{navn}}}|fontstyle={{{grund-style|}}};{{{titel-style|}}};border:none;|mini=1}}<!--
som Bruger:Ribe skrev på Skabelondiskussion:Tnavbar.
Dernæst lave nogle flere stikprøver, og opfordre til at man sætter en evt. fejmelding ind her, hvis nogen ser underlige ting dukke op.
Hvis der straks viser sig problemer, stilles koden tilbage, og en bedre plan må udtænkes. Eventuelt med en side Bruger:Christian Giersing/DanskNavboks hvor {{Tnavbar| ... er erstattet med {{Bruger:Christian Giersing/Navbar| ... — med tilhørende eksempler.
Men prøv den direkte vej først. Det kan hurtigt stilles tilbage.
-- Mvh PHansen 5. mar 2011, 17:54 (CET)nye Skabelon:Navbar på vej[redigér wikikode]

Jeg har ny afløser for denne skabelon, som er ved at være klar. Den er baseret på lua og findes på Skabelon:Navbar/sandkasse og Modul:Navbar/sandkasse. Der er testcases i Skabelon:Navbar/testcases. Det eneste som jeg ikke endelig afgjort er om der skal bruges 'se'/'s' som nu eller 'vis'/'v'. Det vil være synlig i skabeloner som bruger {{navboks}} og {{Infoboks}}- Når det er kommet i brug, vil jeg stille og rolig få denne skabelon afviklet. --Steen Th (diskussion) 16. maj 2015, 16:18 (CEST)

Et alternativ til vis/skjul er [Fold ud]/[Fold sammen] som er mere synlig. Det er den der kommer fra class="toccolours mw-collapsible" og er brugt på 'Seneste ændringer' (mw:Manual:Collapsible_elements)

This text is collapsible.

<div class="toccolours mw-collapsible" >
This text is collapsible.
</div>
Men vis/skjul og v·d·r kan vel fortsætte, i det mindste indtil videre.
-- Mvh PHansen (diskussion) 16. maj 2015, 17:42 (CEST)
Der er ikke noget vis/skjul i Navbar. Collapsible elementer håndteres andre steder - nok dyb nede opsætning - jeg har ikke fundet det endnu. Og det fleste navigationsbokse bruger nu s·d·r, så det er en synlig ændring. --Steen Th (diskussion) 16. maj 2015, 18:00 (CEST)
OK, du kan vel så blot gennemføre det, og hvis det bliver et problem med hvilken tekst der skal stå, kan det vel sendes til afstemning et sted?. -- Mvh PHansen (diskussion) 16. maj 2015, 18:18 (CEST)

Dokumentation[redigér wikikode]

Siden Skabelon:Tnavbar/doc vises ikke. Skabelon:Tnavbar er skrivebeskyttet. Det bør ordnes. -- Mvh PHansen (diskussion) 4. aug 2015, 17:52 (CEST)

Min holding er at denne her skabelon bør afvikles, så vi ikke skal vedligeholde den og lader {{navbar}} - den nye baseret på lua- være den som forsætter. --Steen Th (diskussion) 5. aug 2015, 12:23 (CEST)

OK. Kunne du så ikke indsætte det på Skabelon:Tnavbar/doc, så man ikke behøver at skulle om ad denne side. -- Mvh PHansen (diskussion) 5. aug 2015, 17:02 (CEST)