Skai Jackson

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Skai Jackson
Personlig information
Fulde navn Skai Jackson
Født Skai Syed Jackson Rediger på Wikidata
8. april 2002 (21 år) Rediger på Wikidata
New York City, New York, USA Rediger på Wikidata
Nationalitet USA Rediger på Wikidata
Forældre Jacob Jackson og Kiya Cole
Beskæftigelse Tv-skuespiller, filmskuespiller, youtuber, skuespiller, skribent, model, barneskuespiller Rediger på Wikidata
Roller Zuri Ross
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Skai Jackson er en amerikansk skuespiller. Hun er bedst kendt for sin rolle som Zuri Ross i Disney Channel sitcom Jessie, og har i øjeblikket hovedrollen i Disney serien Bunk'd.

Skai Jackson blev født i New York City. Hun begyndte sin karriere som børnemodel i talrige reklamer, herunder for Band-Aid plastre.

Hendes første store rolle var i den uafhængige film Liberty Kid (2007). Efterfulgt af andre film som Rescue Me(2008) og The Rebound (2009). I 2009 blev hun castet til Nickelodeons animerede serie Bubble Guppies hvor hun spiller rollen som lille fisk Fra 2010 til 2011. Hun gæsteoptrådte i tv-serierne Team Umizoomi, Royal Pains og Boardwalk Empire. Hun havde også småroller i de 2011 film Arthur og Smølferne. I 2011 blev hun castet som Zuri Ross i Disney Channel sitcom Jessie. I 2014 gæsteoptrådte hun i en episode af Disney Channels animerede serie Ultimate Spider-Man. I 2015 begyndte hun at medvirke i bunk'd som er et spin-off hvor Jackson vil gentage hendes rolle som Zuri Ross.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]