Sky Ferreira

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.
Sky Ferreira
S Ferreira 09 23 2013.png
Sky Ferreira (2013)
Information
Født 18. Marts 1992 (21 år) Los Angeles, Californien
Los AngelesRediger på Wikidata
Oprindelse USA
Statsborger USARediger på Wikidata
Genre PopmusikRediger på Wikidata
Beskæftigelse Sanger,skuespiller
Pladeselskab Capitol RecordsRediger på Wikidata
Instrumenter
GuitarRediger på Wikidata
Eksterne henvisninger

Sky FerreiraMyspace,

skyferreira.com/
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Sky Ferreira er en popsangerinde og skuespillerinde fra USA. Hun har allerede udgivet 3 singler: "One", "17", og "Obsession" der også er med på The Vampire Diaries Soundtrack

Sky har selv udtalt at et af hendes største idoler er Stevie Nicks fra bandet Fleetwood Mac. Hun og sanger Katy Perry er veninder, og Sky nævner da også Katy i sit interview i The Septemper Issue

Udover sine 3 egentlige singler, har hun lavet flere covers, demoer og sange som ifølge kilder også skulle være med på hendes kommende album. Bl.a. Stand Back (Stevie Nicks cover), Animal (Miike Snow Cover), og Take it Slow ft. Cory Enemy, Untouchable, Traces, og Elevator. Nummeret "Elevator" skulle rent faktisk have været med på Britney Spears nye album. Brintey's manager hørte det under et besøg i Sverige, men skulle eftersigende have droppet det da man mente at det ikke passede ind blandt de andre numre på albummet. Hun har også medvirket i festival filmen "Puttyhill".

Sky Ferreira er i øjeblikket bosat i New York. Hendes endnu titelløse album udkommer i USA d. 11 Januar, og skulle eftersigende have taget et år at lave.

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Skuespiller Stub
Denne amerikanske sangerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi