Space Jam

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Space Jam
Instrueret af Joe Pytka
Produceret af Ivan Reitman, Joe Medjuck og Daniel Goldberg
Medvirkende Michael JordanWayne Knight, Theresa Randle, Penny Bae Bridges, Brandon Hammond, Thom Barry, Bill MurrayLarry BirdCharles BarkleyPatrick EwingMuggsy Bogues, Larry Johnson, Shawn Bradley, Ahmad Rashad, Del Harris, Vlade Divac, Cedric Ceballos, Paul Westphal, Danny Ainge, Alonzo Mourning, A. C. Green, Pervis Ellison, Charles Oakley, Derek Harper, Jeff Malone, Anthony Miller, Sharone Wright og Danny DeVito
Fotografering Michael Chapman
Land USA
Sprog engelsk
Links
på IMDb
i DFI's filmdatabase
Broom icon.svg Formatering
Denne artikel bør formateres (med afsnitsinddeling, interne links o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg

Space Jam er spillefilm som blander virkelige optagelser med tegnefilm.

Plot[redigér | redigér wikikode]

Snurre Snup og resten af Looney Tunes-slænget bliver truet af fem miniature rumvæsener. Disse rumvæsener vil tage alle Looney Tunes-figurene til fange som slaver og anvende dem som underholdningsstatister i en forlystelsespark, som er i det ydre rum. Rumvæsenerne i sig selv er ikke ondsindede, da det er deres chef og ejer af forlystelsesparken, som har sendt den på denne mission. Naturligvis giver Looney Tunes-slænget ikke så let op, og udfordrer derfor rumvæsenerne til en basketball-kamp. De fem rumvæsener ser muligheder og stjæler via. en magisk basketball evnerne hos fem NBA-spillere. Rumvæsenerne bliver 3 meter høje og er ikke til at stoppe, nu hvor de har fået utrolig styrke og derfor større chance for at vinde. Looney Tunes opsøger derfor Michael Jordan, - den verdenkendte og professionelle NBA spiller - da de skal have assistance for at kunne vinde kampen.

Info[redigér | redigér wikikode]

Instrueret af: Joe Pytka

Produceret af: Ivan Reitman

Skrevet af: Leo Benvenuti, Steve Rudnick og Timothy Harris

Mevirkende: Michael Jordan, Billy West, Bob Bergen, Bill Farmer og Dee Bradley Baker

Musik: James Newton Howard

Udgivet af: Warner Bros.

Udgivelses dato: November 15, 1996 (USA)

Længde: 87 minutter

Orginalsprog: Engelsk

Budget: $80,000,000 US