Brugerdiskussion:InsaneHacker: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
en replik
Linje 69: Linje 69:


{{Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/januar 2017/Nyhedsbrev}}
{{Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/januar 2017/Nyhedsbrev}}

::Jeg ville egentlig have sendt dig en mail, men det kan ikke lade sig gøre. Anledningen er diskussionen om normer for "Noter" mv. på brønden, som jeg startede. Men så må jeg skrive til dig her. Utroligt, at erfarne brugere kan i den grad misforstå, hvad intentionen med indlægget er. Eller forstår jeg ikke dansk? Så er det da utroligt, at jeg ikke er blevet fyret i løbet af 37 års ansættelse som underviser i en videregående uddannelse!--[[Bruger:Ramloser|Ramloser]] ([[Brugerdiskussion:Ramloser|diskussion]]) 28. jan 2017, 22:14 (CET)

Versionen fra 28. jan. 2017, 23:14

Dette er InsaneHackers diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til InsaneHacker.

Arkiv Brugerdiskussion:InsaneHacker har et eller flere arkiver. Se:
Brugerdiskussion:InsaneHacker/Arkiv 1

Bruger:InsaneHacker/DBC

Min oprindelige velkomst

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, InsaneHacker! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pugilist 10. jan 2012, 14:21 (CET)

Ready for translation: VisualEditor News #2—2016

Hi! This is an invitation to join translators working on the upcoming issue of the multilingual newsletter for the visual editor, which will be widely delivered this Sunday (end of the day in Europe). The "future changes" section is particularly interesting this time, and you're welcome to join and spread the word about the Community Taskforce. Thanks a lot for your support, as usual! Elitre (WMF), 30. jun 2016, 12:52 (CEST)

PS: Here are some instructions. Please go to the translation page: your language should be available from the drop-down menu on the right. Once you've selected it, you'll see the document in English side by side with any translation work already done in your language. You can add new translations or modify existing ones. Please let us know about difficulties you experience with the translation memory system.

Sletningsforslag

Hej,

Jeg lavede en artikel omkring vores klan, og den blev anset for en 'snævert' artikel. Jeg kan ikke se hvordan? Jeg er ny her og medlem af klanen :) (Skrev SpaceWeed (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Spaceweed. Måden vi måler notabilitet på er om emnet bliver omtalt af uafhængige kilder. F.eks. kan man se at Ninjas in Pyjamas er blevet omtalt af forskellige nyhedssites og derfor er notable. Du kan læse mere om det på Wikipedia:Notabilitet. Mvh. InsaneHacker 🖖 (✉️) 11. sep 2016, 10:08 (CEST)

Ready for translation: VisualEditor News #3—2016

Hi! This is an invitation to join translators working on the upcoming issue of the multilingual newsletter for the visual editor, which will be widely delivered this weekend. The goal this time is getting translations in over 20 languages, maybe even 25! Thanks a lot for your support, as usual! Elitre (WMF), --12. okt 2016, 10:55 (CEST)

PS: Here are some instructions. Please go to the translation page: your language should be available from the drop-down menu on the right. Once you've selected it, you'll see the document in English side by side with any translation work already done in your language. You can add new translations or modify existing ones. Please let us know about difficulties you experience with the translation memory system.

Et godt grin

Hej InsaneHacker, jeg fik mig et godt grin over din kommentar "vores diskussioner om normer plejer ikke at ligne en lejekontrakt". Det gør den også kun fordi jeg blev opmærksom på hvad der var gang i og kæmpede som en løvinde for sine unger for at beskytte projekterne mod fjernelse på diskussionssiderne. Jeg måtte mobilisere adskillige argumenter for at vende slaget, men nu ser det heldigvis ud til, at vi finder en løsning, og dit bud er faktisk en glimrende løsning. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 21. nov 2016, 19:58 (CET)

Nyheder for december 2016

Annoncer
Bliv Patruljant!

WikiProjekt Feminisme


Barnstar

Den Originale Barnstar
Tak for at du har taget initiativ til at få genopstartet Wikipediajournalen. Den har altid været et hyggeligt indslag, som jeg har savnet længe. Mvh. Cgt (diskussion) 3. dec 2016, 17:43 (CET)


Enig! :) Tak for det InsaneHacker! --SimmeD (diskussion, bidrag) 3. dec 2016, 17:46 (CET)
Også ros til initiativet herfra. De tidligere forsøg på genoplivning løb ud i sandet, men jeg håber, at du har mod på at fortsætte. --Dannebrog Spy (diskussion) 9. dec 2016, 17:25 (CET)

Landsbybrønden

Hej InsaneHacker

Jeg kan se at du af tekniske årsager har indsat Wikipedia:Landsbybrønden/Omdirigering til stort indlæg som henvisning til Wikipedia:Landsbybrønden/Projektskabelonerne på Landsbybrønden. Et godt initiativ, også fordi den lange diskussion efterhånden overskygger alt andet. Omfanget har imidlertid også betydning for arkiveringen, som undertegnede normalt står for. I den forbindelse har jeg en ide om at give den et særskilt punkt i Skabelon:Brøndarkiv i stedet for at arkivere den på normal vis, så vi ikke ender med de samme problemer på arkivsiderne. Lyder der fornuftigt? --Dannebrog Spy (diskussion) 9. dec 2016, 17:25 (CET)

Nåh ja, havde ikke tænkt på at den også ville forstyrre arkivet. Det lyder som en god idé. Mvh. InsaneHacker (💬) 9. dec 2016, 17:43 (CET)

I

Jeg vil dog lige tage et moment til at sige undskyld...

Jeg ved at jeg - ved at bruge "I" og "I fire" - placerer dig i en kasse med Rmir, Eileen og zoizit. Jeg mener at sige med det at I gerne vil beholde diskussionsskabeloner der hvor de nu er. Det er dog ikke korrekt af mig at sige at du også modarbejder mig/madglad og andre. Jeg ser at I nu har fundet ud af hvad der skal laves, det er jeg glade for. Igen - undskyld at min frustration over hele møget gik ud over dig. - Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 13. dec 2016, 15:18 (CET)

Det gør ikke noget, og jeg er sikker på at de andre også bare brænder for deres arbejde og derfor også gerne vil forsvare det, men at det måske går over gevind sommetider. Der har været frustration ang. projektskabelonerne, men jeg er blevet rimeligt god til at lægge det væk når jeg snakker med folk i andre sammenhænge. Mvh. InsaneHacker (💬) 13. dec 2016, 15:31 (CET)

2017 source edit

Sætter "2017 source edit" ikke redigeringskommentarer på? De bidrag jeg ser fra dig med dette tag på, har kun de kommentarer på, som er sat på af MediaWiki. --Madglad (diskussion) 18. dec 2016, 22:35 (CET)

Denne redigering har min kommentar på. Jeg laver typisk ikke opsummeringer på diskussionssider, så det er måske det du har set. Den er fortsat i beta-test så der kan godt være problemer, men jeg tror ikke det er et af dem. Mvh. InsaneHacker (💬) 18. dec 2016, 22:38 (CET)
Ikke god praksis. Brugen beskrives her: Hjælp:Redigeringsopsummering. --Madglad (diskussion) 18. dec 2016, 22:49 (CET)
Det kan godt være det er en dårlig vane, men jeg regner med at det giver sig selv hvad en redigering handler om når den er på en diskussionside. Mvh. InsaneHacker (💬) 18. dec 2016, 22:52 (CET)

Nyheder for januar 2017

Annoncer
Ugens konkurrence

15-årsjubilæum 1. februar

Skriv til Wikipediajournalen!


Jeg ville egentlig have sendt dig en mail, men det kan ikke lade sig gøre. Anledningen er diskussionen om normer for "Noter" mv. på brønden, som jeg startede. Men så må jeg skrive til dig her. Utroligt, at erfarne brugere kan i den grad misforstå, hvad intentionen med indlægget er. Eller forstår jeg ikke dansk? Så er det da utroligt, at jeg ikke er blevet fyret i løbet af 37 års ansættelse som underviser i en videregående uddannelse!--Ramloser (diskussion) 28. jan 2017, 22:14 (CET)